spot_img

Ο Verstappen κρατά χαμηλούς τόνους για το 2021

Ο Max Verstappen υπαινίσσεται πως έχει στόχους για πρωτάθλημα, τονίζοντας παράλληλα πως θα κρατήσει χαμηλούς τόνους μέχρι το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull είχε μια αρκετά καλή σεζόν το 2020, ειδικά αν αναλογιστούμε την κυριαρχία της Mercedes. Πέτυχε δώδεκα συνολικά βάθρα, εκ των οποίων δυο νίκες, τερματίζοντας τρίτος στο πρωτάθλημα οδηγών, αρκετά κοντά βαθμολογικά στον Valtteri Bottas.

Διαβάστε επίσης: Τεχνική Ανάλυση – Red Bull RB16B

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Verstappen δεν δίστασε να τονίσει τις αδυναμίες της RB16 καθώς και την νοοτροπία που θα πρέπει να ακολουθηθεί.

Το μονοθέσιο πρέπει να έχει καλύτερα πατήματα και πιο δυνατό κινητήρα. Τον τελευταίο καιρό δουλεύουμε με την Honda πάνω στα θέματα αυτά. Προς το παρόν όλα δείχνουν πολλά υποσχόμενα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το προωθούμε. Προσωπικά θέλω να μείνω χαμηλών τόνων και να επικεντρωθώ στον στόχο μου. Όσα έχουμε να αποδείξουμε είναι εντός πίστας και όχι δίπλα ή έξω από αυτή. Πρέπει να μείνω όπως πάντα ρεαλιστής και όλα θα φανούν στο πρώτα αγώνα στο Μπαχρέιν. Ξέρουμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε και είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε σε ποιο πρέπει ν’ ανεβούμε.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με αναλύσεις των τελευταίων παρουσιάσεων της F1.

Η Βρετανική ομάδα, αν και δεν κατάφερε να απειλήσει τους Πρωταθλητές, εμφάνιζε μια συστηματική βελτίωση. Φέτος, στην τελευταία χρονιά συνεργασίας της με το Ιαπωνικό εργοστάσιο, θέλει να παρουσιάσει το πιο δυνατό αγωνιστικό της πακέτο.

Προς το τέλος της σεζόν, κάπου Ιούνιο ή Ιούλιο, η Mercedes σταμάτησε να αναπτύσσει το μονοθέσιό της και δεν βλέπαμε αναβαθμίσεις. Αντίθετα, εμείς συνεχίζαμε να αξιολογούμε τα προβλήματα που εμφανίζονταν και εργαζόμαστε ώστε να τα βελτιώνουμε. Επίσης, ξέραμε πως οι Τεχνικοί Κανονισμοί δεν θα αλλάξουν και πολύ. Για εμάς είναι σημαντικό να είμαστε ακόμα καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί απέναντι στην Mercedes.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Πριν λίγες μέρες, Max Verstappen και Sergio Perez είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την νέα RB16B στην πίστα του Silverstone, με τις πρώτες εντυπώσεις να είναι άκρως θετικές. Θα καταφέρει άραγε η ομάδα να χρησιμοποιήσει προς όφελός της νέους περιορισμούς και να λήξει την υπεροχή της Mercedes στην υβριδική εποχή;

Δείτε το GP Βραζιλίας της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Δείτε το GP Βραζιλίας της Κατηγορίας Pro-Am για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1. 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles