spot_img

Webber: «Ο Vettel βρήκε τον παλιό καλό του εαυτό»

O Mark Webber μίλησε για τον πρώην teammate του, Sebastian Vettel, αλλά και την Red Bull, η οποία φέτος τα έχει βρει σκούρα.

Ο Αυστραλός πρώην πρωταθλητής του WEC πέρασε 5 χρόνια στην ίδια ομάδα με τον Γερμανό και γνωρίζει πολύ καλά την ταχύτητά του. Ο Vettel είχε μια κακή σεζόν το 2016, όμως ο Webber πιστεύει πως η αγωνιστική άνοδος της Ferrari, έχει επαναφέρει τον καλό εαυτό του πολυπρωταθλητή.

«Η Ferrari έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι πολύ δυνατή. Ο Sebastian έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό. Μυρίζει πλέον τις νίκες και ζωντανεύει σε κάθε αγώνα. Είναι μεταξύ εκείνου και του Lewis στους πρώτους αγώνες αν και έπρεπε στο Μπαχρέιν να ανακάμψει από κακή εκκίνηση. Αλλά fair play στην Ferrari, έχουν κάνει φανταστική δουλειά. Έχουν διαβάσει πολύ καλά τους κανονισμούς».

Όσο για την πρώην ομάδα του την Red Bull, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του WEC, τόνισε πως δεν πρέπει να την ξεγράφουν.

«Η Red Bull χρειάζεται να βελτιωθεί. Πρέπει να το κάνει. Είναι όσο σκληροί με τον εαυτό τους όσο κανένας. Είναι αρκετά ρεαλιστές. Δεν ονειρεύονται αποτελέσματα, δουλεύουν σκληρά και πετυχαίνουν. Προς το παρόν είναι πίσω και το ξέρουν. Η όλη κατάσταση είναι πολύ απαιτητική φυσικά. Δεν έχουν τη καλύτερη βάση. Και από πλευράς αξιοπιστίας έχουν μερικά προβλήματα το οποίο φέρνει δυσαρέσκεια. Ποτέ μην τους ξεγράφετε, έχουν μια μεγάλη πρόκληση μπροστά τους».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles