spot_img

Windsor: «Ο Verstappen είναι νευρικός, δεν έχει την αξιοπρέπεια Πρωταθλητή»

Ο Max Verstappen βρέθηκε στο επίκεντρο αυστηρής κριτικής πρόσφατα, ενώ αναλυτές της Formula 1 έχουν αρχίσει να αμφισβητούν το ήθος του ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Πριν μερικές εβδομάδες ο Max Verstappen πήρε μέρος στο Le Mans Virtual, όπου τα πράγματα πήραν μια πολύ διαφορετική τροπή. Ο Ολλανδός ενώ οδηγούσε στην κορυφή του grid αντιμετώπισε πολλά προβλήματα σύνδεσης με τον server του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετές θέσεις και εν τέλει να εγκαταλείψει τον αγώνα. H αντίδρασή του έκανε το γύρο του διαδικτύου, καθώς κατέκρινε τους developers του προσομοιωτή και κάλεσε τον κόσμο να κάνει απεγκατάσταση του rFactor2.

Ο πρώην manager των Williams και Scuderia Ferrari, Peter Windsor, δεν δίστασε να κάνει αυστηρή κριτική στον Ολλανδό Πρωταθλητή, παρά το γεγονός πως στο παρελθόν έχει δηλώσει λάτρης του οδηγικού του ταλέντου.

«Ο Verstappen είναι πολύ νευρικός και οξύθυμος. Στο virtual αγώνα για τις 24 ώρες του Le Mans τσαντίστηκε με κάποιο πρόβλημα που είχαν στο server και τα μάζεψε να φύγει πριν τελειώσει το event. Μιλάμε όμως για έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ο οποίος θα έπρεπε να δίνει το σωστό παράδειγμα στις νέες γενιές και όχι να αντιδράσει λες και δεν συμβαίνουν ποτέ τέτοιου είδους προβλήματα. Είμαι οπαδός του Verstappen, αλλά κάποιος πρέπει πραγματικά να σταματήσει να συμπεριφέρεται έτσι».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #105 με την τεχνική ανάλυση της Alfa Romeo C43 και των λοιπών παρουσιάσεων έως τώρα. 

Χαρακτηριστικά, ο 2-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής όταν εγκατέλειψε την προσπάθεια του χαρακτήρισε το event ένα «σόου για κλόου» και τη διοργάνωση του αγώνα απαράδεκτη. Πολλοί, όπως και ο Windsor, βρήκαν την αντίδραση του κάπως υπερβολική και σίγουρα όχι από κάποιον με το δικό του κύρος στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

«Ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα πρέπει να έχει λίγο περισσότερη ευπρέπεια και αξιοπρέπεια. Όχι να θυμώνει και να απογοητεύεται με πράγματα που δεν τον αφορούν άμεσα τον ίδιο, όπως όταν για παράδειγμα είναι στο μονοθέσιο. Είναι όμως χαζό να εκνευρίζεται για έναν αγώνα προσομοίωσης και δεν μετανιώνω που τον χαρακτηρίζω νευρικό».

To 2023 o Verstappen θα διεκδικήσει τον τρίτο τίτλο της καριέρας του στη Formula 1, όμως γνωρίζει πως θα πρέπει να παλέψει σκληρά για να το καταφέρει.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles