spot_img

Το όνομα της νέας McLaren έχει ιστορική σημασία (vid)

H McLaren Racing ανακοίνωσε το όνομα του μονοθεσίου που θα οδηγήσουν το 2023 οι Lando Norris και Oscar Piastri και έχει ιδιαίτερη σημασία. 

Ενώ η ώρα των αποκαλυπτηρίων της McLaren πλησιάζει, όλοι περίμεναν με ενδιαφέρον να δουν τη νέα MCL37. Μόνο που τελικά η ιστορική ομάδα ανακοίνωσε διαφορετικό όνομα για το δημιούργημά της ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2023.

Για πρώτη φορά απ’ όταν ο Ron Dennis αποχώρησε από το Ουόκινγκ και πήρε τη θέση του ο Ζακ Μπράουν, έχουμε διαφορετικό μοτίβο ονοματοδοσίας. Έτσι, η διάδοχος της MCL36 του 2022, θα λέγεται MCL60. Φέτος συμπληρώνονται 60 χρόνια από την ίδρυσή της, όταν ο θρυλικός Bruce McLaren δημιούργησε τη δική του ομάδα.

Η πρώτη της συμμετοχή σε Grand Prix της Formula 1 ήταν το 1996 στο Μονακό και έκτοτε εξελίχθηκε σε μία από τις σπουδαιότερες ομάδες στην ιστορία του σπορ. Πράγμα που αποδεικνύεται από τους 12 τίτλους οδηγών, τους 8 τίτλους κατασκευαστών και τις 183 νίκες μονοθεσίων της στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #105 με την τεχνική ανάλυση της Alfa Romeo C43 και των λοιπών παρουσιάσεων έως τώρα. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles