spot_img

Wolff: «Η Mercedes θα είναι η αυλαία για τον Lewis»

Ο Toto Wolff πιστεύει πως η Mercedes θα είναι η τελευταία ομάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Lewis Hamilton μέχρι το τέλος της καριέρας του στην F1.

Η ανανέωση συμβολαίου του 7φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή με την γερμανική ομάδα βρίσκονταν στο επίκεντρο των συζητήσεων πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν του 2020. Κατά την χειμερινή περίοδο οι φήμες, που τον ήθελαν είτε να αποσύρεται είτε να υπογράφει με άλλη ομάδα, δεν είχαν σταματημό. Τα στόματα όμως δεν έκλεισαν, ακόμα και μετά την επίσημη υπογραφή του μονοετές συμβολαίου, μόλις μερικές εβδομάδες πριν τις χειμερινές δοκιμές. Πολλά ερωτήματα συνεχίζουν να επισκιάζουν την σύντομη διάρκεια του συμβολαίου, καθώς και το ποιο θα είναι μέλλον του Πρωταθλητή στην F1.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 25 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο επικεφαλής της ομάδας, Toto Wolff, μίλησε με μεγάλη βεβαιότητα για το πιθανό φινάλε του Lewis.

Πιστεύω η Mercedes θα είναι η τελευταία του ομάδα. Αυτό είναι το καλύτερο περιβάλλον που θα μπορούσε να βρίσκεται και εύχομαι ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται μαζί μας. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χτίσει μια εκπληκτική συνεργασία και έχουμε πετύχει τόσα πολλά. Είναι το μόνο φυσιολογικό να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Εμίλια-Ρομάνια

Με τα όσα μας έχουν προσφέρει οι δυο πρώτοι αγώνες της σεζόν, η κυριαρχία της Mercedes δείχνει να έχει ως ένα βαθμό κλονιστεί. Το αγωνιστικό πακέτο της Red Bull φαίνεται ότι είναι πλέον σε θέση να κοντράρει στα ίσια τους Πρωταθλητές και ίσως να τους ξεπεράσει. Ο Βρετανός όμως δεν έχει επηρεαστεί από την κατάσταση και την αισθητά μειωμένη δυναμική της W12. Επιπλέον, η ομάδα έχει ακόμα μερικά περιθώρια με φέρει αναβαθμίσεις στα επόμενα αγωνιστικά τριήμερα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Πιστεύετε θα καταφέρει ο Hamilton να κατακτήσει τον 8ο τίτλο της καριέρας του και να σπάσει ένα ακόμα ιστορικό ρεκόρ; Πόσο πιθανό θα ήταν το ενδεχόμενο να επιλέξει κάποια άλλη ομάδα εφόσον συνεχίσει στον χώρο της F1;

Δείτε το GP Ιταλίας της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles