spot_img

Wolff: «Η πτώση της Ferrari οφείλεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα»

Ο Toto Wolff δήλωσε πως η απότομη πτώση της δυναμικής της Ferrari ενδεχομένως να οφείλεται σε λανθασμένες αποφάσεις που έλαβαν συγκεκριμένα πρόσωπα μέσα στην ομάδα.

Οι δύο οδηγοί της ιταλικής ομάδας κατάφεραν οριακά να προκριθούν στο Q2 των κατατακτήριων δοκιμών για το GP Βελγίου κι εν τέλει έμειναν εκτός του τελικού. Μόλις έναν χρόνο πριν είχαν κάνει lock-out της πρώτης σειράς εκκίνησης στην πίστα του Spa.

Η Ferrari έχει ήδη παραδεχτεί πως η φετινή μονάδα ισχύος της δεν είναι το ίδιο ισχυρή όπως η περσινή, λόγω αλλαγών που έκανε η FIA στους κανονισμούς μετά την διερεύνησή της στον κινητήρα πέρυσι. Εκτός αυτού, η SF1000 επιπλέον παρουσιάζει θεμελιώδεις αδυναμίες που χρειάζεται να εξεταστούν άμεσα.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 30 Αυγούστου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes Toto Wolff υποστήριξε πως είναι αρκετά άσχημο να βρίσκεται η Ferrari τόσο χαμηλά. Η προβληματική εικόνα της οφείλεται, σύμφωνα με τον ίδιο, σε λανθασμένες αποφάσεις που έλαβαν συγκεκριμένα άτομα μέσα στην ομάδα.

Η Ferrari είναι μια εμβληματική φίρμα και πρέπει βρίσκεται στις μάχες για τις μπροστινές θέσεις. [Το να βρίσκεται πίσω] δεν είναι καλό ούτε για τη Formula 1, ούτε για τον ανταγωνισμό γενικά. Συμμερίζομαι απόλυτα τους Tifosi και τους υπαλλήλους της Ferrari για αυτήν τη κακή απόδοση. Χρειάζεται κάποιος να δώσει εξηγήσεις για τις προτεραιότητες που τέθηκαν κατά καιρούς, καθώς κι από πού προήλθε αυτή η πτώση στα αποτελέσματα. Αλλά γενικά κανείς από τους οπαδούς και την Ferrari δεν αξίζει αυτή την εικόνα. Θα ήταν λάθος να μιλήσουμε για “προτεραιότητες της Ferrari”, διότι δεν γίνεται να ευθύνονται όλοι μέσα στην ομάδα για αυτήν την κατάληξη. Πιθανόν να προέρχεται εκ των έσω, από συγκεκριμένους ανθρώπους.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles