spot_img

Wolff: «Ο Hamilton είναι ο πρώτος που θα πει ότι θα αποχωρήσει»

Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Toto Wolff, διέψευσε τις φήμες περί εμποδίων στη διαδικασία ανανέωσης στο συμβόλαιο του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ένα από τα μεγάλα θέματα της αγωνιστικής διακοπής της Formula 1 για το χειμώνα, ήταν η επικείμενη επέκταση της συνεργασίας του Lewis Hamilton με τη Mercedes-AMG. To συμβόλαιο του Βρετανού πολυπρωταθλητή με τη γερμανική ομάδα ολοκληρώνεται στο τέλος του 2023.

Αμφότερες οι δύο πλευρές έχουν δηλώσει δημόσια πως θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία του και να συνεχίσουν την άκρως επιτυχημένη πορεία που έχουν έως τώρα. Ο Βρετανός έγινε 38 ετών πριν από λίγες ημέρες και σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φήμες και ανανεώσει για δύο χρόνια, τότε θα μείνει μέχρι τα 40 του στη Formula 1. Οι φημολογία κάνει λόγο για πρόταση της Mercedes της τάξης των 70 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν κυκλοφορήσει ορισμένες φήμες που αναφέρουν ότι Hamilton πιέζει ασφυκτικά ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και παράλληλα να γίνει πρεσβευτής της Mercedes.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #104 για τον κόσμο της Formula 1. 

Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Toto Wolff, ρωτήθηκε από το AMuS σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα ανανέωσης του Hamilton, με τον Αυστριακό να απαντά.

«Έχω ξεκαθαρίσει εδώ και πολύ καιρό πως ο Lewis θα έχει πάντα μια θέση μαζί μας. Η απόφαση για το νέο συμβόλαιο είναι μια συζήτηση που γίνεται μεταξύ μας. Ο Lewis θα είναι ο πρώτος που θα πει ότι δεν διασκεδάζει την οδήγηση πια και πιστεύει πως έχει μειονέκτημα. Θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί. Θα κάνουμε σίγουρα διαπραγματεύσεις, όπως κάναμε και στο παρελθόν. Δεν βλέπω κάποιο σημάδι πως θα χρειαστεί να αλλάξουμε οτιδήποτε».

Ο Χάμιλτον βρίσκεται στη Mercedes-AMG από το 2013 και έχει κατακτήσει με τη γερμανική ομάδα τους 6 από τους 7 παγκόσμιους τίτλους του, ενώ έχει χάσει δύο στον τελευταίο αγώνα. Το 2022 δεν κέρδισε Grand Prix για πρώτη φορά στην καριέρα του στην F1 σε μία σεζόν και φέτος θέλει αυτό το αρνητικό ρεκόρ να σταματήσει.

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τις ομάδες της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles