spot_img

Ο Pedrosa επιστρέφει το 2023 στο MotoGP

Ο Dani Pedrosa θα οδηγήσει σε μία και μοναδική εμφάνιση στο GP Ιαπσνίας του MotoGP τον Απρίλιο του 2023 ως έκτακτη συμμετοχή της Red Bull KTM.

Η επίσημη παρουσίαση της Red Bull KTM έδωσε αρκετά νέα στους φίλους του MotoGP. Εκτός από την έλευση του Jack Miller στην ομάδα, τους νέους χορηγούς και την υψηλή στοχοθέτηση, οι άνθρωποι της ομάδας επιβεβαίωσαν ότι ο αναβάτης δοκιμών Ντάνι Πεντρόζα θα αγωνιστεί στο Grand Prix Ισπανίας  τον ερχόμενο Απρίλιο.

Ο βετεράνος αναβάτης είναι από τους ανθρώπους/κλειδιά στην επιτυχία της RC16 καθώς χάρη στην ταχύτητα και την εμπειρία του η μοτοσικλέτα είναι ανταγωνιστική τα τελευταία 2 χρόνια. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τον Πεντρόζα με τα χρώματα της KTM να αγωνίζεται καθώς είχε κάνει μια έκτακτη εμφάνιση και στο Grand Prix Αυστρίας το 2021.

ΚΤΜ

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull KTM, Francesco Guidotti, επιβεβαίωσε την είδησης.

«Έλαβα έγκριση πριν από μερικά λεπτά ότι ο Dani θα έχει έκτακτη συμμετοχή στη Χερέθ. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικός για εμάς και η συμβολή του είναι αξιοσημείωτη».

H ΚΤΜ εκτός από τον έμπειρο Πεντρόζα, το 2023 θα έχει τη βοήθεια και του Jonas Folger. Ο Γερμανός αναβάτης επιστρέφει στο MotoGP έπειτα από αρκετά χρόνια όταν αναγκάστηκε να σταματήσει τους αγώνες λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Μάλιστα ο Folger δεν αποκλείεται να κάνει και αυτός μια έκτακτη συμμετοχή μέσα στη χρονιά σε περίπτωση που έχουμε κάποιο τραυματισμό αναβάτη.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles