spot_img

Ξανά στην έρημο το ντεμπούτο των μονοθεσίων της F1 το 2025

Η F1 ανακοίνωσε την ημερομηνία και την πίστα στην οποία θα πραγματοποιηθούν οι χειμερινές δοκιμές το 2025, την τελευταία σεζόν των τωρινών τεχνικών κανονισμών.

Ως μέρος της προετοιμασίας για κάθε αγωνιστική σεζόν, οι ομάδες της Formula 1 συγκεντρώνονται σε μία πίστα και κάνουν δοκιμές. Ο συνηθισμένος αριθμός ημερών που έχουν στη διάθεσή τους είναι συνήθως τρεις, κάτι το οποίο δεν εγκρίνουν οι οδηγοί.

Ο λόγος είναι επειδή θέλουν να μάθουν απ’ έξω τα νέα τους μονοθέσια και η μιάμιση ημέρα δεν τους αρκεί. Κάθε ημέρα μπορούν οι ομάδες να χρησιμοποιούν ένα μονοθέσιο και για το λόγο αυτό πρέπει να μοιράζουν στα δύο τις ώρες που έχουν διαθέσιμες.

  • Μην χάσετε ΑΠΟΨΕ Τρίτη, 17/9 στις 21:00 την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Αζερμπαϊτζάν. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε πατώντας ΕΔΩ.

Το 2025 οι χειμερινές δοκιμές ορίστηκαν για το τριήμερο 26-28 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιηθούν στην πίστα του Σακχίρ στο Μπαχρέιν. Αυτή θα είναι η τρίτη διαδοχική σεζόν που οι δοκιμές πριν την έναρξη της σεζόν θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά στην έρημο του Μπαχρέιν.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Charles Leclerc στο GP Ιταλίας μπροστά σε χιλιάδες τιφόζι.

Ένας βασικός λόγος που γίνονται οι χειμερινές δοκιμές στο κρατίδιο της Μέσης Ανατολής είναι το καλό κλίμα που επικρατεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Έτσι οι ομάδες μπορούν να μεγιστοποιήσουν τον αριθμό γύρων που θα κάνουν οι οδηγοί κατά τη διάρκεια των τριών ημερών. Επιπλέον η πίστα του Μπαχρέιν μπορεί να δώσει ακριβή δεδομένα στις ομάδες στην αξιολόγηση των μονοθεσίων τους.

Η πρεμιέρα της Formula 1 το 2025 δεν θα γίνει ωστόσο στο Μπαχρέιν. Έπειτα από το 2019 ο πρώτος αγώνας της σεζόν θα γίνει στη Μελβούρνη της Αυστραλίας το τριήμερο 14-16 Μαρτίου. Ολόκληρο το αγωνιστικό πρόγραμμα της επόμενης σεζόν μπορείτε να το δείτε εδώ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομάδα του Automotonews να αναλύει τους λόγους που η Red Bull Racing δεν κυριαρχεί πλέον στη Formula 1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles