spot_img

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της F1 για το 2025 με 24 αγώνες

Δίχως αλλαγές στον αριθμό των Grand Prix το 2025 η F1 που επιβεβαίωσε το αγωνιστικό πρόγραμμα, όμως με νέα διαδρομή για πρεμιέρα της σεζόν.

Συνολικά 24 Grand Prix θα περιλαμβάνει το καλεντάρι της Formula 1 για τη σεζόν του 2025. Η FOM επιβεβαίωσε τις ημερομηνίες τις οποίες θα έχουμε Grand Prix την επόμενη χρονιά, με το ταξίδι των ομάδων και των οδηγών να ξεκινάει στις 16 Μαρτίου και να ολοκληρώνεται στις 7 Δεκεμβρίου.

Η έναρξη της νέας χρονιάς θα γίνει στην Αυστραλία το 2025 και όχι στο Μπαχρέιν. Η διαδρομή του Άλμπερτ Παρκ θα φιλοξενήσει την πρεμιέρα της σεζόν για πρώτη φορά από το 2019. Εν συνεχεία θα ακολουθήσει ο αγώνας της Κίνας μία εβδομάδα αργότερα.

Τα triple headers επιστρέφουν και την επόμενη σεζόν, με την Ιαπωνία, το Μπαχρέιν και τη Σαουδική Αραβία να φιλοξενούν τους αγώνες νούμερο 3, 4 και 5. Η πρώτη επίσκεψη στις ΗΠΑ είναι στο Μαϊάμι το πρώτο σαββατοκύριακο του Μαϊου, όπως συνέβη και φέτος.

Έπειτα ξεκινάει η ευρωπαϊκή περιοδεία της Formula 1, με τον αγώνα στην Ίμολα να είναι ο πρώτος. Το ταξίδι στον Καναδά είναι προγραμματισμένο για τις 13-15 Ιουνίου, κάτι που προκαλεί ερωτήματα, καθώς δεν αποκλείεται να συμπίπτει με τις 24 Ώρες Λε Μαν.

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας και τις προβλέψεις μας για τον αγώνα της Κίνας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε play στο παρακάτω βίντεο.

Το 2025 θα έχουμε δύο αγώνες τον Αύγουστο, με το GP Ουγγαρίας να αλλάζει θέση με αυτό στο Σπα του Βελγίου, ενώ μετά τις καλοκαιρινές διακοπές πρώτος αγώνας είναι το GP Ουγγαρίας. Όπως συμβαίνει παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια, η Ιταλία θα φιλοξενήσει τον τελευταίο αγώνα επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Το Αζερμπαϊτζάν θα είναι ο 17ος αγώνας της σεζόν και ακολουθεί η Σιγκαπούρη. Έπειτα ξεκινάει η περιοδεία στην Αμερική με πρώτο το GP ΗΠΑ στο Τέξας, με το Μεξικό και τη Βραζιλία να είναι οι αγώνες 20 και 21. Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται με ένα ακόμη triple header σε Λας Βέγκας (Σάββατο), Κατάρ και Άμπου Ντάμπι.

Tο πρόγραμμα της F1 για το 2025.

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles