spot_img

Ξανά στο χειρουργείο ο Marquez – Αμφίβολος για Τσεχία

Νέα δεδομένα στην υπόθεση επιστροφής του Marc Marquez στις πίστες, καθώς ο Ισπανός πέρασε για δεύτερη φορά την πόρτα του χειρουργείου.

Ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής προετοιμαζόταν για να επιστρέψει στον επόμενο αγώνα αυτό το σαββατοκύριακο από το Brno της Τσεχίας, όμως μια αναπάντεχη εξέλιξη τον πηγαίνει πολύ πίσω. Η πλάκα τιτανίου που του είχε τοποθετηθεί μετά την πρώτη επέμβαση είχε ζημιά και έπρεπε να αντικατασταθεί.

Προς το παρόν είναι άγνωστο για το αν η συμμετοχή του στον δεύτερο αγώνα της Jerez (στα FP3, FP4 και κατατακτήριες) έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη αυτή. Όμως σύμφωνα με τον Dr. Mir, η κατάσταση αυτή έγινε λόγω υπερβολικού άγχους, κάτι το οποίο μαρτυρά και την ψυχολογική κατάσταση του οδηγού της Honda.

Επιπλέον, ο Marquez θα αναγκαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για 48 ώρες και η συμμετοχή του στο GP Τσεχίας είναι αμφίβολη.

Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί αυτό το αγωνιστικό τριήμερο, ο Ισπανός μπορεί να βρεθεί μέχρι και 75 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Για το νέο χειρουργείο, ο Dr. Mir δήλωσε:

Ο Marc μπήκε στο χειρουργείο πριν από 13 ημέρες και σήμερα χρειάστηκε να ξαναμπεί. Το πρώτο χειρουργείο ήταν επιτυχημένο, αλλά αυτό που δεν περιμέναμε ήταν να αποδειχτεί ανεπαρκής η πλάκα. Έτσι αυτή αφαιρέθηκε και μπήκε άλλη. Ο αναβάτης δεν ένοιωσε κάποιον πόνο όλο αυτό το διάστημα και ακολουθούσε τις ιατρικές συμβουλές. Δυστυχώς το υπερβολικό άγχος δημιούργησε αυτό το πρόβλημα. Τώρα θα πρέπει να περιμένει 48 ώρες για να εκτιμήσουμε εκ νέου την κατάσταση και την περίοδο ανάρρωσης.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles