spot_img

Υπέγραψε με την Ducati o Petrucci

Ο Danilo Petrucci θα γίνει ο επόμενος εργοστασιακός αναβάτης της Ducati και θα αντικαταστήσει τον Jorge Lorenzo το 2019.

H μετεγγραφική περίοδος μπαίνει σιγά σιγά στη τελική ευθεία, με τις κορυφαίες ομάδες να ολοκληρώνουν τα lineup τους για το 2019. Η Honda ανακοίνωσε πως ο Dani Pedrosa θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος του 2018 και ο Jorge Lorenzo έχει υπογράψει για τα επόμενα δύο χρόνια με το HRC.

Έτσι, ο Ισπανός άφησε μια θέση κενή στην Ducati, την οποία από το 2019 και για τα επόμενα δύο χρόνια θα πάρει ο Danilo Petrucci. O Ιταλός ήταν γνωστό πως θα αποχωρήσει από τη Pramac στο τέλος του 2018 και η κακή απόδοση του Lorenzo τον έκανε φαβορί για τη θέση. Ο ίδιος έχει πάρει ήδη βάθρο (στο Le Mans) φέτος και δείχνει ικανός με την ιταλική μοτοσυκλέτα να κάνει πολύ καλά πράγματα.

Έτσι κλείνει ακόμα μια ισχυρή θέση στο grid, με τον Andrea Iannone να βλέπει πλέον το μέλλον του στην Aprilia, καθώς καμία κορυφαία ομάδα δεν έχει χώρο γι’αυτόν. Ο Ιταλός είναι σχεδόν βέβαιο πως θα φύγει από την Suzuki και την θέση του θα πάρει ο Joan Mir.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles