spot_img

Zarco: «Έχουμε ταχύτητα να κερδίζουμε παντού»

Ο Johann Zarco πιστεύει πως η δυναμική της GP21 είναι τέτοια που μπορεί να κερδίζει παντού και σε όλες τις συνθήκες αγώνα.

Ο Γάλλος πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό αγώνα στο GP Ντόχα, όπου κατέκτησε την 2η θέση. Μάλιστα, εκκίνησε από αυτήν και έδωσε μεγάλη μάχη με τον teammate του, Jorge Martin. Μπορεί να κατάφερε να τους ξεφύγει ο Fabio Quartararo, όμως με το αποτέλεσμα αυτό προηγείται στη βαθμολογία των Οδηγών.

Διαβάστε επίσης: Le Mans 24H: Το πρόγραμμα του αγώνα

Έπειτα από ένα πετυχημένο ξεκίνημα στη σεζόν, ο Zarco είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με τα πρώτα του αποτελέσματα. Μιλά για τη δυναμική της μοτοσυκλέτας του και έχει έναν αέρα σιγουριάς. Φυσικά δεν έκρυψε και τη χαρά του για την εξέλιξη αυτή.

Είμαι ικανοποιημένος. Ήξερα ότι η διαχείριση των ελαστικών θα ήταν πολύ σημαντική. Ο Jorge είχε έναν ρυθμό πιο γρήγορο από την περασμένη εβδομάδα. Όμως κι εγώ είχα εξαιρετική αίσθηση και διαχειρίστηκα σωστά την ενέργεια και τα ελαστικά μου. Ήθελα τη νίκη, αλλά ο Fabio ήταν πιο δυνατός. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε κι άλλο εάν θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Η μοτοσυκλέτα μας έχει τη δυναμική να είναι στη κορυφή σε κάθε αγώνα και θα δούμε αν θα καταφέρουμε να την εκμεταλλευτούμε ακόμα και σε πίστες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είμαστε φοβερά με την ομάδα και το περιβάλλον γενικότερα και όλα πάνε κατ’ ευχήν για την ώρα. Το ίδιο ισχύει και για τον Martin και σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Έχει δείξει μεγάλη ωριμότητα. Αλλά και το γεγονός ότι έχουμε λιγότερη πίεση μας κάνει να πιέζουμε στο μέγιστο βαθμό σε κάθε Αγώνα.

Ακούστε την εκπομπή Racing Line με την ανασκόπηση του GP Ντόχα.

Οι μέχρι στιγμής εμφανίσεις του Zarco έχουν αφήσει τους εργοστασιακούς αναβάτες της Ducati να ψάχνονται. Στον δεύτερο αγώνα ήταν εκείνος που έκανε τη καλύτερη δουλειά από όλους, ενώ άλλοι με την ίδια μοτοσυκλέτα φρόντισαν να έχουν επαφές με συναθλητές τους.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα μπορέσει ο Zarco να διεκδικήσει τη πρώτη του νίκη στο MotoGP;

Δείτε το Νυχτερινό GP Μονακό για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles