spot_img

GP Ιαπωνίας FP2: Βροχή, βαρκάδα και ο Hamilton μπροστά

Ο Lewis Hamilton ήταν ο ταχύτερος στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στη πίστα της Suzuka, με τη βροχή να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Ο Βρετανός σημείωσε χρόνο στο 1:48.719 και βρέθηκε στη κορυφή της κατάταξης, με σχετική άνεση θα έλεγε κανείς. Ο Hamilton όπως και οι υπόλοιποι, έκανε χρόνο με ελαστικά για βαριά βροχή. Στην 2η θέση βρέθηκε ο Esteban Ocon με την Force India 0.8s πίσω του, με τον Sergio Perez να κλείνει την πρώτη 3άδα.

Συνολικά 5 οδηγοί έκαναν χρονομετρημένη προσπάθεια, με τις δύο Williams να κλείνουν τους οδηγούς που πήραν κατάταξη.

Οι συνθήκες στο FP2 ήταν κάκιστες και είχαμε καθεστώς κόκκινης σημαίας για 45 λεπτά. Όμως, παρά τη πράσινη σημαία, οι περισσότεροι βγήκαν για Installation laps. Το αυτοκίνητο ασφαλείας έκανε αρκετούς γύρους μέχρι να αποφασιστεί πως η κατάσταση της πίστας επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας.

To Σάββατο, ο καιρός θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς αν δεν βρέχει θα δούμε ένα γεμάτο FP3 με όλους τους οδηγούς να κάνουν προσομοίωση αγώνα. Οι προβλέψεις όμως κάνουν λόγο για βροχή και για τις δύο επόμενες ημέρες, με το GP να είναι ίσως από τα πιο απρόβλεπτα της σεζόν.

Αποτελέσματα FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles