spot_img

MotoGP, Ισπανία FP1: Τα αδέρφια Marquez ξεκίνησαν το… πάρτι

Ο Alex Marquez ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στο FP1 του MotoGP στην Ισπανία, τον τέταρτο αγώνα της φετινής σεζόν που διεξάγεται στην πίστα της Χερέθ.

Το Grand Prix Ισπανίας, ο τέταρτος αγώνας στο φετινό πρωτάθλημα του MotoGP ξεκίνησε με το FP1. Στη διαδικασία των 45 λεπτών, ομάδες και αναβάτες πήραν μία πρώτη γεύση από την πίστα της Χερέθ, ακολούθησαν τα προγράμματα με στόχο το καλύτερο δυνατό στήσιμο των μοτοσικλετών.

Ταχύτερος αναβάτης μετά το FP1 ήταν ο Alex Marquez της Gresini Racing. O Ισπανός στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας σημείωσε το 1:36,630 και πήρε την 1η θέση, μπροστά από τον αδερφό του, Marc. Ο πολυπρωταθλητής ήταν μισό δευτερόλεπτο πιο αργός, όμως κράτησε πίσω του τις δύο εργοστασιακές Aprilia. Ταχύτερος εκ των αναβατών της ιταλικής ομάδας ήταν ο Maverick Vinales με διαφορά 0,591 δευτερόλεπτα από τον Α. Marquez.

Θετικό ήταν το ξεκίνημα του τριημέρου για τον Franco Morbidelli, ο οποίος πήρε την 5η θέση και ήταν μπροστά από τον Marco Bezzecchi της VR46. O «γερόλυκος» Dani Pedrosa ακολούθησε στην 7η θέση, με τον Ισπανό να κάνει wildcard συμμετοχή για την KTM στο GP Ισπανίας.

Ο Brad Binder ήταν στην 8η θέση, ενώ την πρώτη 10άδα συμπλήρωσαν οι Χόρχε Μαρτίν και Πέδρο Ακόστα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Pecco Bagnaia, ήταν στη 12η θέση, ενώ ο teammate του στην εργοστασιακή Ducati, Enea Bastianini, ήταν 13ος. Ο Fabio Quartararo ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της Yamaha στη 14η θέση, ενώ ο ταχύτερος αναβάτης της Honda ήταν ο Johann Zarco στη 19η θέση.

Ακολουθεί η κρίσιμη περίοδος ελεύθερων δοκιμών στις 16:00 ώρα Ελλάδος. Τα αποτελέσματά της θα κρίνουν το ποιοι αναβάτες θα συμμετέχουν στα Q1 και Q2 των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου.

Αποτελέσματα FP1 MotoGP Ισπανία

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Πηγή: gazzetta.gr

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles