spot_img

Η Red Bull απαντά στα σενάρια αποχώρησης του Newey

H Red Bull Racing μέσω εκπροσώπου της τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις που θέλουν τον Adrian Newey να αποχωρεί στο τέλος της χρονιάς.

Τις τελευταίες ώρες ο κόσμος της Formula 1 βρίσκεται σε «αναμμένα κάρβουνα» λόγω της επικείμενης αποχώρησης του Adrian Newey από τη Red Bull Racing. O «γκουρού» της αεροδυναμικής αποφάσισε να τελειώσει πρόωρα τη συνεργασία του με την αυστριακή ομάδα και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν επαφές του Βρετανού με άλλες ομάδες όπως η Scuderia Ferrari και η Aston Martin. Βέβαια εκείνη την περίοδο δεν ήταν γνωστή η πρόθεση του 65χρονου να φύγει από τους «ταύρους».

Με τα δημοσιεύματα να έχουν «κατακλύσει» το διαδίκτυο η Red Bull Racing αναγκάστηκε να απαντήσει στα δημοσιεύματα σχετικά με την αποχώρηση του Newey.

«Ο Adrian έχει συμβόλαιο με τη Red Bull έως το τέλος του 2025. Δεν γνωρίζουμε καμία του πρόθεση να πάει σε άλλη ομάδα», ανέφερε η αυστριακή ομάδα μέσω εκπροσώπου της.

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Κίνας και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Νέα δεδομένα στο φως έφερε ο δημοσιογράφος του Sky Sports, Craig Slater. Ο Βρετανός επιβεβαίωσε πως η πρόθεση του Newey να αλλάξει στρατόπεδο είναι αληθινή, ωστόσο όροι στο συμβόλαιο του 65χρονου προκαλούν ανησυχίες στους επίδοξους νέους εργοδότες του.

«Έχω μιλήσει με σημαντικά άτομα στη Formula 1 και ανθρώπους που είναι κοντά στον Adrian για να δω αν τα δημοσιεύματα είναι αληθινά. Πολλαπλές πληροφορίες μου λένε πως σκέφτεται σοβαρά να τελειώσει τη συνεργασία του με τη Red Bull. Ήρθα επίσης σε επικοινωνία με ανθρώπους της Red Bull Racing και δεν γνωρίζουν καμία επίσημη ενημέρωση από τον Newey πως θέλει να αποχωρήσει. Αυτό που μπορώ να πω επίσης είναι το ζήτημα του συμβολαίου του. Έχει συμβόλαιο με τη Red Bull Racing μέχρι το τέλος του 2025 και πρέπει να πάρει υποχρεωτική άδεια για έναν ακόμη χρόνο. Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορεί να δουλέψει για άλλη ομάδα μέχρι το τέλος του 2027».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles