spot_img

Rally Ιταλίας: Στην κορυφή ο Tanak – Καταστροφή για Paddon

O Ott Tanak ήταν αυτός που επιβίωσε από την εντυπωσιακή ημέρα στο Rally Ιταλίας και πάει για την πρώτη νίκη στη καριέρα του.

Ο Εσθονός, εκμεταλλεύτηκε το ατύχημα του Hayden Paddon στην ΕΔ13 όταν και χτύπησε το πίσω δεξιά μέρος του i20. O οδηγός της Hyundai έφτασε στο τέλος της ειδικής με φωτιά να βγαίνει στο πίσω μέρος του rally car του, ενώ εγκατέλειψε λίγο αργότερα.

Στην πρωτοπορία του Rally προάχθηκε ο οδηγός της M-Sport, Ott Tanak, ο οποίος κερδίζοντας αρκετές ΕΔ μέσα στην ημέρα έφτιαξε μια καλή διαφορά στο τέλος της ημέρας.

Ο μόνος που έχει μείνει να τον κυνηγάει είναι ο Jari-Matti Latvala. O οδηγός της Toyota δείχνει πολύ γρήγορος και σταθερός, όμως έχει να καλύψει αύριο μια διαφορά πάνω από 20 δευτερόλεπτα.

Στην 3η θέση βρίσκεται ο Thierry Neuville, ο οποίος αντιμετώπισε προβλήματα με τα φρένα το πρωί και έχασε πολύ χρόνο, σε μία συνολικά πολύ προβληματική ημέρα για την Hyundai. Όμως, διατηρεί μια απόσταση ασφαλείας από την 4η θέση.

Μία 4η θέση που έχει προς το παρόν ο Esapekka Lappi. Ο Φιλανδός rookie είναι πολύ δυνατός και πέρασε τον Juho Hanninen στο τέλος της ημέρας, με τον δεύτερο να έχει κακή τελευταία ΕΔ.

Ο Sebastien Ogier ακολουθεί στην 6η θέση. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωτοπόρος της βαθμολογίας, υποφέρει από υποστροφή, ενώ στο πρωινό σκέλος είχε κλατάρισμα. Στην 7η θέση βρίσκεται ο Mads Ostberg, ενώ 8ος είναι Andreas Mikkelsen με τη Citroen.

Αποτελέσματα μέχρι την 15η ΕΔ

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles