spot_img

To 2018 θα δείξει τη δυναμική του μονοθεσίου σύμφωνα με τον Alonso

O Fernando Alonso πιστεύει πως η συνεργασία της McLaren με την Renault την επόμενη σεζόν, θα δείξει πόσο καλό είναι και το μονοθέσιο.

Η McLaren διανύει ένα καταστροφικό 2017, με τη διακοπή της συνεργασίας με την Honda να είναι ίσως το κερασάκι στη τούρτα της φετινής χρονιάς. Το κινητήριο σύνολο είναι όλη τη χρονιά αναξιόπιστο και δεν είναι καθόλου κοντά σε απόδοση σε σχέση με των Mercedes, Ferrari & Renault.

Το 2018, η McLaren θα χρησιμοποιεί τα κινητήρια σύνολα της Renault, κάτι για το οποίο ο Alonso ανυπομονεί, μιας και θα δει τι μπορεί να κάνει το μονοθέσιο.

Η επόμενη χρονιά θα είναι ένα πολύ καλό τεστ. Το να έχουμε τον ίδιο κινητήρα με την Red Bull θα δείξει την αλήθεια για το αν το σασί είναι καλό ή όχι. Τα τελευταία τρία χρόνια είμαστε η μόνη ομάδα με κινητήρα Honda, οπότε δεν μπορείς να συγκρίνεις εύκολα. Αλλά οι μηχανικοί κάνουν τις προσομοιώσεις για τα πάντα και πιστεύουμε πως έχουμε ένα πολύ καλό μονοθέσιο.

Στο ίδιο κλίμα δηλώσεων ήταν και ο Eric Boullier, ο οποίος τόνισε πως το υπάρχον μονοθέσιο θα ήταν στα τρία καλύτερα του grid με τον κατάλληλο κινητήρα.

Σήμερα, γνωρίζουμε πως έχουμε ένα πολύ καλό σασί, το οποίο μας επιτρέπει να είμαστε στις τρεις κορυφαίες θέσεις

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles