spot_img

Rins: «Είναι λες και όλοι οι οδηγοί έχουν πάρει σύνταξη»

Ο Alex Rins είναι ένας εκ των αναβατών με έντονη στέρηση μακριά από τους αγώνες, καθώς κάθεται σπίτι και δεν ξέρει πλέον τι να κάνει.

Ο οδηγός της Suzuki ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με το ιαπωνικό εργοστάσιο για τα επόμενα δύο χρόνια και βλέπει τις εξελίξεις από το σπίτι του, παρέα με την κοπέλα του. Οι αναβάτες του MotoGP παίρνουν μέρος σε eSports εικονικούς αγώνες στο επίσημο παιχνίδι του πρωταθλήματος, δίνοντας λίγη χαρά στους οπαδούς.

Τώρα όμως, ο Rins αρχίζει να φιλοσοφεί το τι συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο και ο ίδιος νιώθει πως έχει σταματήσει από την ενεργό δράση, μένοντας στο σπίτι του.

Είμαι στο σπίτι και πάνω κάτω δεν έχω τι να κάνω, διότι ότι κάνω μέσα σε μια χρονιά το έχω τελειώσει σε δύο ημέρες. Όταν δεν κάνω προπόνηση, είμαι με την κοπέλα μου, παίζω Playstation ή με τους σκύλους μου. Μερικές φορές λέω στον εαυτό μου: «ουάου, μετά από πολλά χρόνια που δεν θα τρέχεις, τι θα κάνεις;» Τώρα είναι σαν όλοι οι αναβάτες να έχουν πάρει σύνταξη. Μένουμε στο σπίτι μας δίχως να έχουμε να κάνουμε κάτι. Όταν εγώ σταματήσω δεν ξέρω τι θα κάνω.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Rins μπήκε με μεγάλες προσδοκίες στο 2020, έχοντας δύο νίκες το 2019 στις Η.Π.Α. και στο Silverstone (στο επικό photo finish με τον Marc Marquez) και ελπίζει πως όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είναι σε θέση να μάχεται για τις μπροστά θέσεις.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles