spot_img

Ακύρωση GP Γερμανίας, Ολλανδίας & Φινλανδίας στο MotoGP

Το MotoGP προέβη στην ακύρωση τριών ακόμα αγώνων για το 2020, με την έναρξη της σεζόν να παραμένει άγνωστη για το πρωτάθλημα.

Η FiM μαζί με την Dorna γνωστοποίησαν την εν λόγω εξέλιξη, με δύο από τις τρεις χώρες να είχαν ανακοινώσει τη περασμένη εβδομάδα πως οι συγκεκριμένοι αγώνες είχαν αναβληθεί. Η Ολλανδία και η Φινλανδία έχουν ανακοινώσει απαγόρευση μαζικών συγκεντρώσεων μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ώστε να καταπολεμηθεί η πανδημία του Covid-19.

Το GP Τσεχίας γίνεται τώρα ο θεωρητικά πρώτος αγώνας της χρονιάς στις αρχές Αυγούστου και μένει να δούμε τι θα ανακοινώσει το MotoGP τις ερχόμενες ημέρες όσον αναφορά τις προθέσεις για να ξεκινήσει κάποια στιγμή το πρωτάθλημα. Όμως όπως ενδέχεται να συμβεί και σε άλλους θεσμούς, οι αγώνες δηλαδή να διεξαχθούν χωρίς θεατές και με ειδικά μέτρα προστασίας του προσωπικού των ομάδων.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Επιπλέον, εξετάζεται το ενδεχόμενο το MotoGP να πραγματοποιήσει αγώνες παράλληλα με το WSBK, ώστε να υπάρξει ένα αρμονικό πρόγραμμα σε μία περίοδο όπου τα σιρκουί θα θέλουν οπωσδήποτε να έχουν αγώνες και τηλεοπτική κάλυψη.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles