spot_img

GP Τερουέλ FP1: Κυριαρχία Marquez και Honda

O Alex Marquez ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών για το GP Τερουέλ, συνεχίζοντας στον ρυθμό που έμεινε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Ισπανός ήταν ταχύτατος πάνω στην Honda του και το έδειξε από την πρώτη στιγμή του FP1. Στο τέλος της διαδικασίας έγραψε το 1:48.184 και ολοκλήρωσε στη κορυφή της κατάταξης. Στον επόμενο γύρο όμως, είχε πτώση στη στροφή 18 που θα τον κάνει να σκεφτεί το θέμα πίεσης. Στην 2η θέση ακολούθησε ο Takaaki Nakagami με την LCR Honda, μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Marquez. Ο Ιάπωνας έκανε το 1-2 για το HRC έχοντας επίσης εξαιρετικό ρυθμό. Ο Joan Mir για την Suzuki έμεινε στην 3η θέση σε ένα πολύ καλό ξεκίνημα για την ομάδα, έχοντας 20 γύρους.

Ο Stefan Bradl έδειξε πως η Honda έχει βρει κάτι πολύ δυνατό με την 4η θέση, ενώ η πρώτη Yamaha ήταν του Franco Morbidelli στην 5η. Ο Maverick Vinales δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 6η θέση, ενώ ήταν στη κορυφή πριν από μία εβδομάδα. Η πρώτη Ducati ήταν αυτή του Jack Miller, 1 δευτερόλεπτο μακριά από την κορυφή.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 23 Οκτωβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Τα αδέρφια Espargaro ακολούθησαν, με τον Aleix της Aprilia να ξεπερνά τον Pol της KTM, με τις προσδοκίες να είναι μεγάλες. Την 10άδα έκλεισε ο Cal Crutchlow, ο οποίος είχε πτώση στη διαδικασία. Ο Johann Zarco έμεινε εκτός 10άδας, όπως και ο νικητής του προηγούμενου αγώνα, Alex Rins. Ο Ισπανός έμεινε 12ος και δεν είχε καλό ρυθμό.

Πολύ χαμηλούς χρόνους είχαν και οι υπόλοιπες Ducati, με τον διεκδικητή του Πρωταθλήματος, Andrea Dovizioso, να είναι μόλις στη 16η θέση. Ο Fabio Quartararo από την άλλη ήταν μόλις στην 17η θέση, 1.437s πίσω από τον ταχύτερο χρόνο του Marquez.

Αποτελέσματα FP1 GP Τερουέλ

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles