spot_img

Η Red Bull αναμένει αντεπίθεση της Mercedes στη Γαλλία

Με το GP Γαλλίας στο Paul Ricard να πλησιάζει πλέον όλο και περισσότερο, η Red Bull Racing περιμένει δυνατή απάντηση από την Mercedes.

Το φετινό Πρωτάθλημα της Formula 1 εξελίσσεται σε ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Η Mercedes δεν έχει την κυριαρχία που είχε τα προηγούμενα χρόνια, ενώ η Red Bull μπορεί να διεκδικήσει στα ίσα το Πρωτάθλημα.

Έπειτα από έξι αγώνες οι νίκες είναι ισάριθμες στο 3-3 ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους «ταύρους» να έχουν κατακτήσει τις τελευταίες δύο. Στα GP Μονακό και Αζερμπαϊτζάν, η Red Bull είχε ξεκάθαρα το ταχύτερο μονοθέσιο ενώ η Mercedes δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα. Η φύση των δύο σιρκουί πόλης ήταν ιδιαίτερη και τώρα που επιστρέφουμε σε «κανονικές» πίστες αναμένουμε μια διαφορετική εικόνα από πλευράς Πρωταθλητών.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 14 Ιουνίου στον μηχανοκίνητο αθλητισμό – LE MANS SPECIAL

Την ίδια άποψη συμμερίζονται και στη Red Bull, που γνώρισε την ήττα σε τρεις από τις τέσσερις «κανονικές» πίστες που έχουν αγωνιστεί. Αρχικά, ο Max Verstappen δήλωσε στο Ziggo Sport TV τα εξής:

Νομίζω πως η Mercedes είναι λίγο καλύτερη από εμάς σε κανονικές πίστες. Είναι ένας λόγος που θα ήθελα να έχω μεγαλύτερη διαφορά μετά το Μπακού. Ξέρουμε πως θα είναι τώρα πολύ δυνατοί. Είχαμε δύο πολύ θετικούς αγώνες, με το μονοθέσιο να είναι πολύ καλό στον αγώνα. Κανείς δεν είχε τη δυνατότητα να μας απειλήσει και αυτό αποτελεί καλό σημάδι. Η Honda έχει κάνει εξαιρετική πρόοδο επίσης, είμαστε πολύ κοντά σε απόδοση με τη Mercedes. Όμως δεν εξαρτώνται όλα από τους κινητήρες. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες στο σπορ, όμως γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι.

Ο επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner, είναι έτοιμος για ακόμα μια μάχη απέναντι στους Πρωταθλητές.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση, τώρα που επιστρέφουμε στις πιο κλασικές πίστες. Η μάχη ξεκινά και πάλι.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Verstappen προηγείται στη βαθμολογία των οδηγών, έχοντας προβάδισμα μόλις 4 βαθμών από τον Lewis Hamilton. Η Red Bull όμως έχει προβάδισμα 26 βαθμών στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream”, με την ανάλυση του GP Αζερμπαϊτζάν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles