spot_img

Ο Norris παραδέχεται την υπεροχή της Ferrari

Ο Lando Norris πιστεύει πως η Ferrari έχει ταχύτερο μονοθέσιο από την McLaren και αποτελεί μεγάλη απειλή στους επόμενους αγώνες.

Ο Βρετανός μετά το GP Στυρίας φάνηκε ιδιαίτερα ανήσυχος, καθώς η Ferrari όχι μόνο κατάφερε να κλείσει την ψαλίδα από την McLaren, αλλά είχε καλύτερο ρυθμό αγώνα. Ο Norris τερμάτισε στην 5η θέση, όμως οι Carlos Sainz και Charles Leclerc έκλεισαν στις θέσεις 6 και 7. Μάλιστα, ο Ισπανός εάν δεν είχε κολλήσει πίσω από τον Lewis Hamilton πίστευε πως μπορούσε να απειλήσει τον Βρετανό.

Διαβάστε επίσης: Ποιοι έλαμψαν και ποιοι όχι στο GP Στυρίας;

Έπειτα από τη λήξη του αγώνα, ο Norris πιστεύει πως όταν η Ferrari λύσει τα προβλήματά της θα είναι σε θέση να κερδίζει τη McLaren.

Όταν θα λύσουν τα προβλήματά τους, θα πετάνε. Υπό ορισμένες συνθήκες μπορούμε να πούμε πως έχουν καλύτερο μονοθέσιο από εμάς. Αν είχαν ξεκινήσει ακριβώς πίσω μας θα είχαν τερματίσει μπροστά μας και αυτό με ανησυχεί για τον επόμενο αγώνα.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Στυρίας. 

Επιπλέον, ο Norris τόνισε ένα μεγάλο πλεονέκτημα της Ferrari, το οποίο θα παίξει μεγάλο ρόλο στους επόμενους αγώνες, αν όχι από το GP Αυστρίας αυτό το σαββατοκύριακο.

Ο αγώνας στη Γαλλία ήταν πολύ κακός γι’αυτούς. Έχουν φέτος τα πάνω τους και τα κάτω τους. Αλλά πολλές πίστες θα τους βολέψουν περισσότερο από εμάς. Ακόμα έχουν προβλήματα στις ευθείες αλλά είναι από τις καλύτερες ομάδες στις στροφές. Είναι πολύ κοντά στη Mercedes και αποτελούν προς το παρόν μεγάλη απειλή. Μας έχουν κερδίσει πολλές φορές στις κατατακτήριες και έχουν πάρει δύο pole position. Αυτό δείχνει τη δυναμική τους.

Μόλις 12 βαθμούς χωρίζουν τη McLaren από τη Ferrari στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, έχοντας ολοκληρώσει 8 αγώνες στο 2021. Ποια εκ των δύο ομάδων θα τερματίσει ψηλότερα στο τέλος της σεζόν;

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε το GP Ιταλίας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles