spot_img

Ο Verstappen δεν ανησυχεί για την έρευνα της FIA

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021, Max Verstappen, δεν εκφράζει κάποια ανησυχία για το τι μπορεί να προκύψει από την έρευνα που θα κάνει η FIA για τα γεγονότα του GP Άμπου Ντάμπι.

Ο Max Verstappen κατέκτησε τη νίκη και τον Παγκόσμιο Τίτλο στους οδηγούς το 2021, μετά από ένα συγκλονιστικό και ανατρεπτικό φινάλε στο GP Άμπου Ντάμπι. Η επιτυχία του Ολλανδού επισκιάστηκε μερικώς από τις αποφάσεις του Διευθυντή Αγώνων, Michael Masi. Ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα στην πίστα Yas Marina προκάλεσε αντιδράσεις σε μεγάλο κομμάτι του κόσμου της Formula 1. Στο πλαίσιο των αποφάσεων που προκάλεσαν ερωτηματικά, η FIA αποφάσισε να διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν οι συγκεκριμένες ενέργειες από τον Michael Masi.

Διαβάστε επίσης: Ο Norris δέχθηκε κρούση από άλλες ομάδες

Μεγάλη μερίδα του κόσμου περιμένει να μάθει για το πόρισμα της FIA, ακόμα περισσότερο όμως περιμένει τις ενέργειες τις Ομοσπονδίας που θα οδηγήσουν στην αποφυγή ανάλογων καταστάσεων στο μέλλον. Από την άλλη μεριά, υπάρχουν άτομα που δεν δίνουν την ίδια σημασία στην έρευνα της FIA. Ο Max Verstappen παραχώρησε συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα The Guardian, όπου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την έρευνα της FIA:

Ναι (ενδιαφέρομαι για την έρευνα), όμως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Είχα μία πολύ καλή σεζόν και νομίζω πως πραγματικά το άξιζα (το Πρωτάθλημα). Ήμουν, επίσης, ιδιαίτερα άτυχος. Ο κόσμος πάντα θυμάται τον τελευταίο αγώνα, όμως αν κοιτάξετε ολόκληρη τη σεζόν, το Πρωτάθλημα θα έπρεπε να είχε κριθεί αρκετά νωρίτερα.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση παρουσιάσεων των Red Bull RB18 και Haas VF-22.

Στη συνέχεια, ο Verstappen κλήθηκε να σχολιάσει τη στάση του συναθλητή του, Lewis Hamilton. Πιο συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για το πώς θ’ αντιδρούσε στο ενδεχόμενο να ήταν αντεστραμμένοι οι ρόλοι.

Για εμένα, είναι δύσκολο να φανταστώ τον εαυτό μου σε μία τέτοια κατάσταση, καθώς δεν είμαι 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Αν είχα ήδη κατακτήσει 7 Παγκόσμιους Τίτλους, θα με πλήγωνε λιγότερο συγκριτικά με το να μάχομαι για τον πρώτο μου Τίτλο. Εάν ήμουν πρωτοπόρος σε όλο τον αγώνα, έλεγχα την κατάσταση και μετά έχανα (τη νίκη) στον τελευταίο γύρο, αυτό θα ήταν πολύ πιο επώδυνο από το να είχα ήδη 7 (Πρωταθλήματα) στην κατοχή μου. Απλά θυμήσου τα 7 που έχεις κατακτήσει ήδη, δεν νομίζω πως είναι και τόσο κακό, είναι;

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Τέλος, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021 αποκάλυψε πως δεν έχει συνομιλήσει με τον Lewis Hamilton μετά το τέλος της περσινής σεζόν:

Αυτό είναι αρκετά φυσιολογικό, έχουμε ξεχωριστές ζωές (καθημερινότητες) και βλεπόμαστε ήδη αρκετά (όταν αγωνιζόμαστε).

Ο Max Verstappen στέκεται στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και όχι στον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε, καθώς πιστεύει πως η οδήγησή του στη διάρκεια του 2021 ήταν αρκετή για να βρίσκεται στην κορυφή.

Αξιολογούμε τους οδηγούς της Formula 1 για τη σεζόν του 2021.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles