spot_img

Ο Norris δέχθηκε κρούση από άλλες ομάδες

Ο Lando Norris αποκάλυψε πως έκανε συζητήσεις με ενδιαφερόμενες, αντίπαλες της McLaren, ομάδες πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη βρετανική ομάδα.

Την περασμένη Τετάρτη, η McLaren εξασφάλισε την υπογραφή του Lando Norris σε νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οι επιδόσεις του στη διάρκεια του πρωταθλήματος της Formula 1 το 2021 (παρθενική pole position και 4 βάθρα) ήταν κάτι παραπάνω από αρκετές για να ωθήσουν τη βρετανική ομάδα ν’ ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του. Πρόκειται για μία συμφωνία η οποία, εκτός από τη σταθερότητα που προσφέρει και στις δύο πλευρές, απομακρύνει το οποιοδήποτε ενδιαφέρον από αντίπαλες ομάδες για τον Βρετανό οδηγό. 

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η McLaren MCL36 (vid)

Ο Lando Norris έκανε δηλώσεις και αρχικά ρωτήθηκε για ενδεχόμενο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες:

Υπήρχαν διάφορες κουβέντες, όμως αυτό ήταν όλο, τίποτα δεν προχώρησε περισσότερο. Μόλις προέκυψε κάτι, τότε ήταν που συνέχεια επισκεπτόμουν τον Andreas (Seidl) και συζητούσα μαζί του σχετικά με το τι επιφυλάσσει το μέλλον. Δεν έχει νόημα να λέω ψέματα γι’ αυτό, υπήρξαν κάτι λίγες συζητήσεις με διάφορες άλλες ομάδες, όμως σε καμία περίπτωση δεν προχώρησαν περαιτέρω.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση παρουσίασης της Red Bull RB18 και Haas VF-22.

Ο Lando Norris δεν αποκάλυψε τις ομάδες που τον προσέγγισαν, όμως θεωρεί πως είναι σχετικά εύκολο να μαντέψει κάποιος ποιες ήταν αυτές. Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της McLaren, Andreas Seidl, δήλωσε πως δεν δέχτηκε κάποια κρούση από αντίπαλες ομάδες για το νεαρό Βρετανό οδηγό. Παράλληλα, εξήγησε ότι το νέο συμβόλαιο είναι σημαντικό για τον μακροχρόνιο σχεδιασμό της ομάδας:

Η ανακοίνωση της περασμένης χρονιάς ήταν απλά μία επέκταση του συμβολαίου του Lando (Norris), η οποία αφορούσε μόλις 2 ακόμα χρόνια. Εάν κοιτάξετε το συνολικό πλάνο που έχουμε σε ισχύ αυτήν τη στιγμή, είναι γνωστό πως παρά τη σημαντική βελτίωση που σημειώσαμε τα προηγούμενα χρόνια, έχουμε ακόμα να κάνουμε μεγάλα βήματα. Γνωρίζουμε, επίσης, πως μετά απ’ όλες τις οργανωτικές αλλαγές που κάναμε εδώ στη McLaren και την αλλαγή φιλοσοφίας, αυτό είναι το σχέδιο που ακολουθούμε σε ό,τι αφορά την οργάνωση μας.

Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο ώστε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα και να ολοκληρώσουμε τις αλλαγές στις υποδομές μας, να μπορέσουμε να επωφεληθούμε πραγματικά από αυτές. Για να επιτύχουμε αυτούς τους φιλόδοξους στόχους που έχουμε θέσει, να φτάσουμε στο σημείο να μαχόμαστε για νίκες σε κάθε αγωνιστικό τριήμερο, είναι πολύ σημαντική η παραμονή του Lando μαζί μας. Η κίνηση αυτή μας δίνει σταθερότητα, αλλά και εξέλιξη, στο δυναμικό των οδηγών μας, κάτι που είναι «κλειδί» για την επίτευξη των στόχων μας. Φυσικά και είναι πολύ σημαντικό που κρατάμε τον Lando μαζί μας μέχρι το τέλος του 2025.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Lando Norris βρίσκεται στη McLaren από το 2019 και το συμβόλαιο που υπέγραψε θα τον διατηρήσει στη θέση του μέχρι και το 2025. Είναι φανερό πως η βρετανική ομάδα στηρίζεται πάνω του, στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη Formula 1. 

Αξιολογούμε τους οδηγούς της Formula 1 για τη σεζόν του 2021.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles