spot_img

Δοκιμές Ινδονησίας D2: Στην κορυφή ο Marini με Ducati

Οι δοκιμές στην πίστα Mandalika της Ινδονησίας ολοκληρώθηκαν, με την Ducati του νεαρού Luca Marini να βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Το δεύτερο τεστ δοκιμών στην κατηγορία του MotoGP, το οποίο διεξάγεται στην καινούρια πίστα, το Mandalika International Street Circuit στην Ινδονησία, συνεχίζεται, με τους χρόνους να κατεβαίνουν συνεχώς και με μεγάλο ρυθμό. Ήδη τη δεύτερη ημέρα, το ανεπίσημο ρεκόρ πίστας έπεσε κατά περίπου 1.2s, με τον Luca Marini να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο με 1:31.289. Ο νεαρός Ιταλός οδηγεί μία δορυφορική Ducati και διαδέχθηκε στην κορυφή της κατάταξης, συγκριτικά με τη χθεσινή ημέρα, τον Pol Espargaro με Honda. Ο teammate του Espargaro, Marc Marquez, ήταν στη δεύτερη θέση, έχοντας διαφορά 0,192s από την κορυφή.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμές Ινδονησίας D1 – Ταχύτερη η Honda του Espargaro

Στην 3η θέση ολοκλήρωσε τη δεύτερη ημέρα δοκιμών ο Maverick Vinales με Aprilla (+0,227s), ενώ ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021, Fabio Quartararo, έφερε την ταχύτερη Yamaha στην 4η θέση (+0,275s). Ο Joan Mir με Suzuki κατετάγη 5ος, με τον χρόνο του να είναι 0,297s πιο αργός από αυτόν του Marini, ενώ ακριβώς ίδιο χρόνο έκανε και ο Johann Zarco (6η θέση) με δορυφορική Ducati. Οι Enea Bastianini και Jorge Martin, επίσης με Ducati, βρέθηκαν στις θέσεις 7 και 9, ενώ ανάμεσά τους στη 8η θέση ήταν η 2η εργοστασιακή Honda, του Aleix Espargaro. Ο Ισπανός, παρόλο που ο προσωπικός του χρόνος βελτιώθηκε κατά 0,861s από την πρώτη ημέρα, έπεσε αρκετές θέσεις στην κατάταξη. Την πρώτη δεκάδα έκλεισε η μία εκ των δύο εργοστασιακών Ducati, αυτή του Francesco Bagnaia.

Η πρώτη ΚΤΜ ήταν μόλις στην 11η θέση, με τον Brad Binder να είναι και πάλι ο ταχύτερος εκ των τεσσάρων της συγκεκριμένης μοτοσικλέτας. Ταχύτερος rookie και πάλι ήταν ο Fabio di Giannantonio με δορυφορική Ducati που βρέθηκε στην 14η θέση. Εάν η τρίτη και τελευταία ημέρα δοκιμών στην Ινδονησία διεξαχθεί χωρίς βροχή, κάποιοι αναβάτες εκτιμούν ότι μπορεί οι ταχύτεροι χρόνοι να πέσουν και στο 1:29.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Υπενθυμίζεται πως αυτό είναι το τελευταίο τεστ δοκιμών πριν την έναρξη της σεζόν στις 6 Μαρτίου και το GP Κατάρ. Το GP Ινδονησίας, στην ίδια πίστα, επιστρέφει στο πρόγραμμα του MotoGP για πρώτη φορά μετά το 1997 στις 20 Μαρτίου.

Αποτελέσματα D2 – Δοκιμές Ινδονησίας MotoGP

Ακούστε τη δεύτερη εκπομπή “Slipstream” του 2022.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles