spot_img

Μήνυμα Hamilton για την ψυχική υγεία: «Δεν είστε μόνοι!»

Ο Lewis Hamilton αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με την ψυχική του υγεία και έστειλε μήνυμα σε όλους όσους έχουν κατάθλιψη.

Ο Lewis Hamilton είναι από τους πιο επιτυχημένους οδηγούς στη Formula 1 έχοντας κατακτήσει 7 Παγκόσμιους Τίτλους σε 15 χρόνια, ενώ διεκδίκησε με καλές αξιώσεις αρκετά ακόμη Πρωταθλήματα. Η δυνατότητά του να παραμένει σε σταθερά πολύ υψηλό επίπεδο για τόσο μεγάλη χρονική διάρκεια δίνει την εντύπωση στον κόσμο της Formula 1 πως πνευματικά ίσως να είναι «άτρωτος». Παρόλο που εντός πίστας οι επιδόσεις του Hamilton αντανακλούν μεγάλα επίπεδα ψυχικής δύναμης, ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές, από ψυχολογικής πλευράς, τον τελευταίο χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Η Formula 1 ανακοίνωσε GP στο Λας Βέγκας

Ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναφέρθηκε στην ψυχική του υγεία μέσω των social media και, πιο συγκεκριμένα, μέσω story του στο Instagram:

Η χρονιά έως τώρα ήδη είναι τόσο δύσκολη με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Ορισμένες ημέρες είναι δύσκολο να παραμείνεις αισιόδοξος. Έχω περάσει δύσκολες στιγμές ψυχολογικά και συναισθηματικά για αρκετό καιρό. Το να συνεχίζεις να μάχεσαι είναι μία διαρκής προσπάθεια, όμως πρέπει να συνεχίζουμε να μαχόμαστε, έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε και να καταφέρουμε.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας.

Ο Lewis Hamilton στη συνέχεια έδωσε το δικό του μήνυμα στον υπόλοιπο κόσμο:

Γράφω για να σας δηλώσω πως είναι εντάξει να έχετε αυτά τα συναισθήματα. Απλά να γνωρίζετε πως δεν είστε μόνοι σας και πως θα το ξεπεράσουμε αυτό! Ένας φίλος μού υπενθύμισε σήμερα: «Είσαι τόσο δυνατός και μπορείς να κάνεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου!» Μπορούμε να καταφέρουμε οτιδήποτε βάλουμε στο μυαλό μας. Ας θυμηθούμε να ζούμε με ευγνωμοσύνη για μία ακόμα ημέρα που ξυπνάμε. Σας στέλνω αγάπη και θετική ενέργεια.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Μετά τις πρόσφατες αναφορές του Lando Norris για τα ζητήματα ψυχικής υγείας που αφορούσαν τον ίδιο, αλλά και άλλους συναθλητές του, έρχεται και η σειρά του Lewis Hamilton να αναδείξει την ψυχολογική πίεση που έχουν οι οδηγοί της Formula 1. Εξάλλου, ο Βρετανός οδηγός της Mercedes αναφέρεται συχνά σε διάφορα κοινωνικά ζητήματα μέσω των social media. 

Δείτε το GP Ίμολα για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles