spot_img

MotoGP Άγιος Μαρίνος FP2: Επιστροφή για Ducati και Bastianini στην κορυφή

Η Ducati ανέκτησε εμφατικά τα ηνία στην κατάταξη των χρόνων, με τον Enea Bastianini να ηγείται τεσσάρων μοτοσυκλετών του ιταλικού εργοστασίου στις πρώτες θέσεις.

Η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Misano ολοκληρώθηκε με κυριαρχία από τη Ducati. Η ιταλική μοτοσυκλέτα βρέθηκε στην κορυφή, με τους αναβάτες της να κάνουν «κατάληψη» στις τέσσερις πρώτες θέσεις. Ταχύτερος όλων ήταν ο Enea Bastianini της Gresini Racing με χρόνο 1:31.517. Οι Francesco Bagnaia (+0,114s) και Jack Miller (+0,185s) της εργοστασιακής ομάδας ακολουθούσαν και ο Johann Zarco ανέβηκε στην 4η θέση. Ο Fabio Quartararo με Yamaha ήταν στην 5η θέση, μπροστά από τους αναβάτες της Aprilia, Maverick Vinales και Aleix Espargaro, που βρίσκονταν στις θέσεις 6 και 7 αντίστοιχα.

Οι Jorge Martin και Marco Bezzecchi με δορυφορικές Ducati ήταν στην 8η και 9η θέση, με το Franco Morbidelli με Yamaha να ανεβαίνει στη 10η θέση. Ο Pol Espargaro με Honda ήταν και πάλι στην 11η θέση, με τις ΚΤΜ των Miguel Oliveira και Brad Binder να καταλαμβάνουν τις θέσεις 12 και 13 αντίστοιχα. Ο Alex Rins με Suzuki ήταν στη 14η θέση, με τη δορυφορική Honda να έπεται. Ο Alex Marquez ολοκλήρωσε το FP2 στη 15η θέση και ο Takaaki Nakagami ακολουθούσε στη 16η. Οι Ιταλοί Fabio Di Giannantonio, Michele Pirro και Luca Marini, όλοι τους με δορυφορική Ducati, ήταν στις θέσεις 17, 18 και 19 αντίστοιχα. Την κατάταξη συμπλήρωσαν οι Andrea Dovizioso (Yamaha), Stefan Bradl (Honda), Raul Fernandez και Remy Gardner (KTM), Darryn Binder (Yamaha) και Kazuki Watanabe (Suzuki).

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του τελευταίου αγώνα της F1.

Η τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών για το MotoGP, μαζί με την τελευταία ευκαιρία των αναβατών για πρόκριση στο Q2 των κατατακτηρίων, θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 10:55 ώρα Ελλάδος.

Αποτελέσματα FP2 GP Αγίου Μαρίνου

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles