spot_img

Κυνικός ο Wolff για το αυτοκίνητο ασφαλείας: «Αυτή τη φορά ακολούθησαν τους κανόνες»

Ο Toto Wolff υποστήριξε την απόφαση τον αγωνοδικών το Grand Prix Ιταλίας να ολοκληρωθεί υπό καθεστώς αυτοκινήτου ασφαλείας, ενώ έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας.

Σε ένα αρκετά δύσκολο και απαιτητικό τριήμερο στην πίστα της Monza το γερμανικό εργοστάσιο κατάφερε να κάνει μια καλή εμφάνιση. Η W13 E Performance δεν είχε τον ρυθμό ώστε να ανταγωνιστεί τις Red Bull Racing και Scuderia Ferrari. Παρ’ όλα αυτά ο George Russell κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου για μια ακόμα φορά, ενώ ο Lewis Hamilton τερμάτισε στην 5η θέση έχοντας εκκινήσει από το τέλος του grid.  

Ο επικεφαλής της Mercedes AMG, Toto Wolff, δήλωσε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας και πιστεύει πως πρέπει να φέρουν σημαντικές βελτιώσεις για την μάχη της δεύτερης θέσης στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών.

«Είμαστε ξεκάθαρα η τρίτη καλύτερη ομάδα και η 3η με 5η θέση είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε να φέρουμε. Ο Lewis στην αρχή δυσκολεύτηκε λίγο αλλά μόλις τα ελαστικά ήρθαν στις σωστές θερμοκρασίες ήταν αρκετά γρήγορος. Είμαστε πίσω 35 βαθμούς και με έξι αγώνες να απομένουν στην σεζόν όλα είναι πιθανά. Εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας σε κάθε τριήμερο και ελπίζω να τερματίσουμε δεύτεροι. Ήρθαμε αντιμέτωποι με πολλές δυσκολίες φέτος αλλά υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα όπως να τερματίζεις τριάντα δευτερόλεπτα πίσω από το πρωτοπόρο. Το βασικό τώρα είναι να μειώσουμε την διαφορά από την κορυφή».

Φυσικά ο Wolff αναφέρθηκε και στο περιστατικό αυτοκινήτου ασφαλείας όπου είδαμε τους αγωνοδίκες να διαχειρίζονται την κατάσταση με πολύ διαφορετικό τρόπο από το φιάσκο του μεγάλου τελικού στο Grand Prix Άμπου Ντάμπι πέρυσι το οποίο κόστισε από τον Hamilton τον 8ο τίτλο. Ο Wolff δεν έκρυψε τους υπαινιγμούς ως προς τις αποφάσεις των αγωνοδικών.

«Σίγουρα οι αγωνοδίκες θα δεχθούν κριτική, αυτή τη φορά όμως ακολούθησαν τους κανόνες. Ίσως θα μπορούσαν να το κάνουν ένα γύρο νωρίτερα τουλάχιστον όμως ακολούθησαν τους κανόνες. Αποδέχθηκαν ότι ο αγώνας πρέπει να τελειώσει υπό το καθεστώς αυτοκινήτου ασφαλείας και έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα.»

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του αγώνα στην Ολλανδία.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles