spot_img

Russell: «Είτε είμαστε αργοί είτε γρήγοροι, ανεβαίνουμε στο βάθρο»

Ακόμη ένα πολύ καλό αποτέλεσμα κατέκτησε ο George Russell στο φετινό πρωτάθλημα της F1, ανεβαίνοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο βάθρο.

Η ευρωπαϊκή περιοδεία της Formula 1 στην Ευρώπη ολοκληρώθηκε με παρουσία στο βάθρο στο Grand Prix Ιταλίας για τη Mercedes-AMG που είδε τον Τζορτζ Ράσελ να κατακτά την 3η θέση. Ο Βρετανός έκανε τη δουλειά που έπρεπε εκκινώντας από τη 2η θέση, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον από τη μεριά του, από 19ος, τερμάτισε 5ος.

Ο 24χρονος Βρετανός παίρνει επιπλέον αυτοπεποίθηση με τα θετικά αποτελέσματα, δείχνοντας επίσης πολύ δυνατά δείγματα σταθερότητας. Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, ο Ράσελ ήταν πολύ χαρούμενος με την 3η θέση, αλλά παράλληλα ρεαλιστής αναφορικά με την απόδοση της W13.

«Είπα στην ομάδα στον ασύρματο πως δεν έχει σημασία αν είμαστε αργοί ή γρήγοροι, συνεχίζουμε να ανεβαίνουμε στο βάθρο. Αυτό το τριήμερο δεν ήμασταν εκεί που θέλαμε ως ομάδα όμως στους τελευταίους τρεις αγώνες έχουμε δύο βάθρα και μία 4η θέση. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό».

Όσο για την προσέγγισή του για τον αγώνα στη Μόντσα, ο Ράσελ δήλωσε.

«Έπρεπε να κάνουμε κάτι διαφορετικό με τη στρατηγική αν θέλαμε να παλέψουμε με τον Σαρλ ή τον Μαξ σήμερα. Δυστυχώς όμως ήταν πολύ γρήγοροι για εμάς σήμερα. Έπρεπε να δοκιμάσουμε κάτι, είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε δεδομένης της θέσης μας προς το παρόν».

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Ράσελ παραμένει στη μάχη για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών, μιας και είναι 16 βαθμούς πίσω από τον Σαρλ Λεκλέρ. Στο πρωτάθλημα κατασκευαστών όμως η ζυγαριά γέρνει προς τη Ferrari, η οποία αύξησε τη διαφορά στους 35 βαθμούς μετά το GP Ιταλίας.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με την ανάλυση του αγώνα στην Ολλανδία. 

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles