spot_img

Η νέα ηγεσία της Ferrari θέλει νούμερο ένα οδηγό

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, η πιθανή έλευση  του Fred Vasseur στη Scuderia Ferrari θα αλλάξει σημαντικά τις ισορροπίες στην ιεραρχία των οδηγών.

Η νέα εβδομάδα αναμένεται να φέρει και τις επικείμενες αλλαγές στο στρατόπεδο της Ferrari. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Mattia Binotto θα αποτελέσει παρελθόν για τη Scuderia, με τον Fred Vasseur της Alfa Romeo να παρουσιάζεται ως αντικαταστάτης του.

Παρότι ακόμα δεν έχουμε κάτι επίσημο, μόνο φημολογία, είναι χαρακτηριστικό πως η Gazzetta dello Sport έχει ήδη περάσει σε δημοσιεύματα για την «επόμενη ημέρα» στο Μαρανέλο.

Συγκεκριμένα, εστιάζει στη φιλοσοφία του Βασέρ, που αναμένεται να αλλάξει άρδην την προσέγγιση των «κόκκινων», οι οποίοι φέτος πληγώθηκαν -μεταξύ άλλων- από την ισότητα ανάμεσα στους δυο οδηγούς, ακόμα κι όταν αυτή δεν βοηθούσε καθόλου τις ελπίδες του Charles Leclerc στη μάχη του τίτλου.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #103 για τον κόσμο της Formula 1. 

Όμως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο Γάλλος μάνατζερ θα προχωρήσει σε λογική ξεκάθαρου Νο1 στην ιταλική ομάδα. Και σε αυτή τη περίπτωση, ευνοημένος θα είναι ο Μονεγάσκος, με τον οποίο συνεργάστηκαν άλλωστε τo 2018, όταν ο Leclerc οδηγούσε για λογαριασμό της Alfa Romeo.

Γίνεται μάλιστα αναφορά και σε περυσινές δηλώσεις του Vasseur, που μαρτυρούν τις προθέσεις του.

«Τα τελευταία 25 χρόνια, όλα τα επιτυχημένα project έχουν στηθεί γύρω από έναν οδηγό που αποτέλεσε σημείο αναφοράς. Στη Ferrari αυτός ήταν ο Michael Schumacher, στη Renault ο Fernando Alonso, στη Red Bull Racing ο Sebastian Vettel, στη Mercedes ο Lewis Hamilton».

Όμως καλό είναι να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε πρώτα να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το σενάριο αποχώρησης του Μπινότο. Μετά αν αυτός που θα τον διαδεχθεί θα είναι ο Βασέρ και μόνο τότε, το αντίκτυπο που θα έχει αυτή η αλλαγή.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles