spot_img

Verstappen: «Ο Hamilton μας ζηλεύει»

Ο Max Verstappen θέλησε να απαντήσει στους ισχυρισμούς του Lewis Hamilton, όμως δεν καταλαβαίνει το λόγο που ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε ό,τι είπε.

Η αγαπημένη κόντρα του Τύπου και των media στον κόσμο της Formula 1 δεν είναι άλλη από αυτή των Lewis Hamilton και Max Verstappen. Από τη στιγμή που στην πίστα τα μονοθέσια των δύο έχουν τεράστια διαφορά δυναμικής, η κόντρα τους τονίζεται και μεγαλοποιείται από πολλούς εκτός πίστας.

Αφορμή για τον τελευταίο «πόλεμο» δηλώσεων ήταν η δήλωση του Hamilton για τη δυναμική που είχαν οι teammates του Verstappen έως τώρα στη Formula 1 σε σύγκριση με τους δικούς του. Όπως είναι λογικό ο Ολλανδός έμαθε για το τι είπε ο Βρετανός πολυπρωταθλητής και θέλησε να απαντήσει με το δικό του τρόπο.

«Μάλλον ζηλεύει τις επιτυχίες μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα λέει αυτά. Μάλλον πιστεύει πως θα κερδίσει κάτι ή θα προστατέψει κάτι με τέτοιες δηλώσεις. Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Ούτε η Mercedes όμως δεν γλίτωσε από το στόμα του πρωταθλητή της Red Bull Racing.

«Είναι δύσκολο για τη Mercedes να διαχειριστούν την ήττα. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που έχεις φυσικά αν έχεις κερδίσει τόσους αγώνες. Πρέπει όμως να είμαστε και ρεαλιστές. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις τότε δεν είναι πιθανό. Πρέπει να εκτιμάς το τι κάνουν άλλες ομάδες. Εμείς το κάναμε όταν κέρδιζε η Mercedes. Στην τελική, πρέπει να εστιάζεις μόνο στον εαυτό σου».

Ακούστε την εκπομπή/podcast Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ιταλίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles