spot_img

Norris: «Ο Max δεν οδήγησε καθαρά, το περίμενα»

Ξεκάθαρος ο Lando Norris για τη μάχη του με τον Max Verstappen πως η οδήγηση του Ολλανδού ήταν πέρα από τα όρια των αγωνιστικών κανονισμών.

Μπορεί η νίκη στο Grand Prix Μεξικού να πήγε στον Carlos Sainz της Ferrari, ωστόσο ο Lando Norris κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στη βαθμολογία οδηγών από τον πρωτοπόρο Max Verstappen. Ο Βρετανός έκανε έναν πολύ καλό αγώνα και κατάφερε να τερματίσει στη 2η θέση στο Autodromo Hermanos Rodriguez, παίρνοντας 18 πολύτιμους βαθμούς.

Μετά τον τερματισμό ο Βρετανός μίλησε στον πρώην οδηγό της F1, Marc Gene για το τι έζησε στους 71 γύρους που προηγήθηκαν:

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Στους πρώτους γύρους προσπάθησα να μείνω στη μάχη και να αποφύγω συγκρούσεις αλλά ο Κάρλος οδήγησε έναν φοβερό αγώνα. Μπράβο στον Κάρλος και τη Ferrari, ήταν πολύ γρήγοροι σήμερα. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Ο αγώνας εδώ είναι απολαυστικός».

  • Μην χάσετε την Τρίτη, 29/10 στις 21:00 την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Μεξικού. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε πατώντας ΕΔΩ.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη μάχη του με τον Max Verstappen, ο Norris είπε:

«Ήξερα τι να περιμένω. Δεν ήθελα να περιμένω μια τέτοια κίνηση γιατί σέβομαι τον Verstappenως οδηγό. Ήμουν σε θέση να περιμένω μια τέτοια κίνηση από τον Φερστάπεν. Δεν είναι πολύ καθαρή οδήγηση κατά τη γνώμη μου. Απέφυγα την επαφή κι έπειτα έκανα έναν καλό αγώνα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Charles Leclerc στο GP ΗΠΑ στο παρακάτω βίντεο.

Ερωτώμενος σχετικά με τη μάχη του τίτλου σε οδηγούς και κατασκευαστές, ο οδηγός της McLaren απάντησε:

«Απλά έχω το κεφάλι μου κάτω. Προσπαθώ για το καλύτερο και μαζί με την ομάδα κάνουμε καλή δουλειά. Στο τέλος του αγώνα ήμασταν μάλλον η ταχύτερη ομάδα. Θα βάλουμε όμως το κεφάλι μας κάτω, θα κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε».

Επρεπε να τιμωρηθεί ο Norris για το προσπέρασμα στον Verstappen; Γιατί η οδήγηση του Verstappen προκαλεί αντιδράσεις; Έκαναν τη δουλειά τους οι αγωνοδίκες; Οι απαντήσεις παρακάτω.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles