spot_img

Ακόμη μια μεγάλη διάκριση για τον Verstappen

O Max Verstappen κατέκτησε ακόμη μια μεγάλη διάκριση, καθώς βρέθηκε σε μια σημαντική λίστα του αξιοσέβαστου Forbes.

Σε μία ακόμη λίστα του Forbes συμπεριλαμβάνεται ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Max Verstappen. To έγκυρο επιχειρηματικό περιοδικό, δημοσίευσε τη λίστα με τους πλουσιότερους αθλητές έως 25 ετών σε όλο τον κόσμο και ο Ολλανδός της Red Bull Racing φιγουράρει στις κορυφαίες θέσεις.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε με την αυστριακή ομάδα και έχει ισχύ έως το 2028, έφερε σημαντική αύξηση στις απολαβές του. Επιπλέον, σύμφωνα με την έκθεση του Forbes, τα μπόνους για νίκες και την κατάκτηση του τίτλου, αύξησαν στα… ουράνια το συνολικό ποσό που έλαβε ο 25χρονος.

Για το 2022 λοιπόν, ο Verstappen βρίσκεται στην 3η θέση της εν λόγω λίστας με απολαβές που αγγίζουν τα 59.130.000 ευρώ. Μπροστά του βρίσκονται δύο κορυφαίοι αθλητές του είδους τους.

Πρώτος είναι ο ποδοσφαιριστής της Paris Saint Germain, Kylian Mbappe, ο οποίος εισέπραξε συνολικά το 2022, 110.870.000 ευρώ. Το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν από το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα. Στη 2η θέση είναι ο παίκτης των Αριζόνα Κάρντιναλς στο NFL, Kyler Murray. O Αμερικανός εισέπραξε το ποσό των 65.134.950 ευρώ, λίγα περισσότερα από τον Verstappen.

Ο Ολλανδός κατάφερε να προσπεράσει δύο ακόμη σπουδαίους αθλητές με τις ετήσιες απολαβές του. Ο ένας είναι ο ποδοσφαιριστής της Manchester City, Erling Haaland, ενώ ο δεύτερος είναι ο μπασκετμπολίστας των Dallas Mavericks στο NBA, Luca Doncic.

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream, με την ανάλυση του Grand Prix Μαϊάμι. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles