spot_img

Η Ferrari «κυνηγά» τον Hamilton για το 2024 και τα δίνει όλα

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η Scuderia Ferrari είναι έτοιμη να προσφέρει συμβόλαιο στον Lewis Hamilton για το 2024 και είναι διευθετημένη να διαπραγματευτεί τεράστια προσφορά.

Tο συμβόλαιο του Lewis Hamilton με την Mercedes-AMG λήγει στο τέλος του φετινού Πρωταθλήματος της Formula 1 και οι δυο άκρες δεν έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία περί ανανέωσής του. Η γερμανική ομάδα τα τελευταία δυο χρόνια δεν έχει καταφέρει να παρέχει στους οδηγούς της ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο με το οποίο μπορούν να διεκδικήσουν νίκες. Παρ’ όλα αυτά, ο Βρετανός Πρωταθλητής έχει τονίσει αρκετές φορές πως δεν ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με κάποια άλλη ομάδα του grid και η σχέση του με την ομάδα παραμένει δυνατή.

Σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα, Mail Sport, ο πρόεδρος της Ferrari John Elkan προετοιμάζεται να προσφέρει συμβόλαιο ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών στο Hamilton για το 2024. Ο Βρετανός θα συμπληρώσει το οδηγικό δίδυμο της ομάδας ως teammate του Charles Leclerc. Στο σενάριο αυτό ο Carlos Sainz βγαίνει και πάλι στην αγορά οδηγών, αν και ο ίδιος πρόσφατα διέψευσε φήμες περί συνεργασίας του με τo πρότζεκτ της Audi Sport θέλοντας να εισέλθει στη Formula 1. Μια ακόμα πιθανή εναλλακτική θα ήταν ο Μονεγάσκος οδηγός να πάρει τη θέση του Hamilton στη Mercedes δίπλα στο George Russel.

Ακόμα είναι αβέβαιο αν κάποιο από τα παραπάνω σενάρια είναι πιθανό να γίνουν πραγματικότητα, καθώς το Πρωτάθλημα έχει ακόμα μέλλον και πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Mercedes είναι όμως σίγουρο πως δεν θα αφήσει τόσο εύκολα τον Hamilton να αποχωρίσει, με τον οποίο μετρούν πολλές επιτυχίες στο παρελθόν, και έχουν τη δυνατότητα να ανταγωνιστούν την προσφορά της Ferrari.

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream, με την ανάλυση του Grand Prix Μαϊάμι. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles