spot_img

Albers: «Δεν θα τα πάνε καθόλου καλά ως teammates οι Alonso και Verstappen»

Ο πρώην οδηγός της Formula 1, Christijan Albers, προειδοποίησε τη Red Bull Racing στην περίπτωση που επιλέξει να έχει στην ομάδα της δύο παγκόσμιους πρωταθλητές. 

Άγνωστο παραμένει προς ώρας ποιος οδηγός θα πλαισιώσει τον Max Verstappen στη Red Bull Racing το 2025. Ο Ολλανδός δύσκολα θα «σπάσει» το συμβόλαιό του για να πάει σε άλλη ομάδα, οπότε αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την περίπτωση του Sergio Perez.

O Μεξικανός βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τη Red Bull Racing. Αρκετοί οδηγοί θα ήθελαν να βρεθούν στη θέση του την επόμενη χρονιά και οι εμφανίσεις του τους τελευταίους 12 μήνες δεν μπορούν να πλησιάσουν τις επιδόσεις του Verstappen.

Ένας εκ των πιθανών οδηγών που θα μπορούσαν να πάνε στη Red Bull το 2025 είναι ο Fernando Alonso. O Ισπανός δεν γνωρίζει αν θέλει να παραμείνει στη Formula 1 και οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον του. Για την περίπτωση που οι Verstappen και Alonso γίνουν teammates στην αυστριακή ομάδα μίλησε ο Christijan Albers στην De Telegraaf και ανέφερε.

«Δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να τους βάλεις δίπλα-δίπλα. Δεν θα τα πάνε καθόλου καλά μεταξύ τους. Όλοι λένε ότι ο Alonso έχει ηρεμήσει, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψει την τελευταία του χρονιά στην Formula 1 να τον κερδίσουν. Αυτό δεν θα το καταφέρει ποτέ με τον Max δίπλα του. Ο Alonso είναι η εναλλακτική επιλογή στην περίπτωση που ο Verstappen φύγει από τη Red Bull».

Εσείς θα θέλατε να δείτε τους Max Verstappen και Fernando Alonso στην ίδια ομάδα;

Ακούστε την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστραλίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο παρακάτω βίντεο.  

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles