spot_img

Alonso: «Από τους καλύτερους αγώνες μου το GP Ιαπωνίας»

Ο Fernando Alonso ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με την απόδοσή του στον αγώνα της Ιαπωνίας που τον συγκαταλέγει ανάμεσα στους καλύτερους της καριέρας του.

Στο Grand Prix Ιαπωνίας της Formula 1 η Aston Martin F1 παρουσίασε το πρώτο μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεών της στη σεζόν. Το νέο δάπεδο, τα sidepods και το αμάξωμα είχαν ως στόχο τη βελτίωση της αεροδυναμικής απόδοσης και της φθοράς των ελαστικών.

  • Μην χάσετε απόψε στις 9μμ, την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας. Θα μπορείτε να την ακούσετε πατώντας εδώ.

Τα κέρδη δεν φάνηκαν σε μεγάλο βαθμό, καθώς ο Fernando Alonso τερμάτισε στην 6η θέση, 44 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή Max Verstappen. Στους τελευταίους γύρους έπρεπε να αντέξει στην πίεση των δύο Mercedes και του Oscar Piastri, κάτι που κατάφερε με επιτυχία.

Παρά το γεγονός πως οι αναβαθμίσεις δεν τον βοήθησαν να παλέψει για το βάθρο, ο Alonso ήταν πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα που κατέκτησε. Μάλιστα, συγκαταλέγει τον αγώνα της Ιαπωνίας σε έναν εκ των καλύτερων της καριέρας του.

«Πιστεύω πως ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου, ένα από τα καλύτερα τριήμερά μου. Ήταν ένα πολύ δυνατό τριήμερο, από την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών μέχρι και τον αγώνα της Κυριακής. Πιθανότατα το GP Ιαπωνίας ήταν ένας εκ των πέντε καλύτερων αγώνων της καριέρας μου. Ένιωσα μια ιδιαίτερη σύνδεση με το μονοθέσιο. Πιστεύω πως δεν ήμασταν για τις θέσεις 5 και 6 στις κατατακτήριες και στον αγώνα. Είμαστε ξεκάθαρα πιο αργοί από τις Red Bull και Ferrari και πιστεύω πως η McLaren και η Mercedes είναι επίσης ταχύτερες από εμάς. Η Mercedes έκανε πειράματα και είχαν μια παράξενη στρατηγική και το εκμεταλλευτήκαμε. Ο Πιάστρι πιστεύω πως δεν είχε την τελική ταχύτητα να επιτεθεί. Όμως δεν είναι ρεαλιστικό αποτέλεσμα η 6η θέση και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος».

Ακούστε την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστραλίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο παρακάτω βίντεο.  

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles