spot_img

Wolff: «Τα πειράματά μας λειτουργούν»

Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Toto Wolff, μίλησε για τον αγώνα της ομάδας του στην Ιαπωνία και το πρόγραμμα δοκιμών της.

Ακόμη ένα μίζερο Grand Prix στο 2024 έζησε η Mercedes-AMG F1. H γερμανική ομάδα φεύγει από τη Σουζούκα με το 7-9 στα αποτελέσματα και 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Έτσι, παραμένει με την 5η θέση του George Russell στο GP Μπαχρέιν ως το καλύτερο αποτέλεσμά της στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1.

  • Μην χάσετε απόψε στις 9μμ, την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας. Θα μπορείτε να την ακούσετε πατώντας εδώ.

Στο Grand Prix Ιαπωνίας ο νεαρός Βρετανός τερμάτισε 45 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή Max Verstappen της Red Bull Racing. Στον αγώνα του 2023, ο Lewis Hamilton που είχε τερματίσει 5ος για τη Mercedes ήταν 49 δευτερόλεπτα πίσω από τον Ολλανδό.

Παρά τη μικρή βελτίωση των 4 δευτερολέπτων μέσα σε λίγους μήνες, ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Toto Wolff, επέλεξε να δει το ποτήρι μισογεμάτο σε δηλώσεις του στο F1TV.

«Το πρώτο μας stint ήταν κάκιστο και πρέπει να αναλύσουμε το γιατί. Το δεύτερο και το τρίτο stint μας ήταν πολύ καλό. Αυτό είναι το θετικό. Κάνουμε δοκιμές σε πραγματικό χρόνο, είμαστε σε μειονεκτική θέση τώρα. Έχουμε αλλάξει την προσέγγισή μας και γι’ αυτό είμαστε τόσο πίσω».

Ακούστε την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστραλίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο παρακάτω βίντεο.  

Στην Ιαπωνία η Mercedes πραγματοποίησε ορισμένα πειράματα με το μονοθέσιό της και σύμφωνα με τον Wolff, πέτυχε τους στόχους της.

«Έχουμε καλύτερη κατανόηση του φετινού μας μονοθεσίου. Αυτό είναι ξεκάθαρο και έχουμε περισσότερα δεδομένα που μας δείχνουν πως κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση κι ας μην καθρεφτίζεται αυτό στα αποτελέσματα. Τα πειράματα που κάνουμε έχουν πετύχει το στόχο τους. Έχουμε μια ξεκάθαρη κατεύθυνση πλέον. Είχαμε ως στόχο το ένα pit-stop αλλά είδαμε πως αυτό δεν είναι εφικτό. Μάλλον κάναμε περισσότερη συντήρηση ελαστικών απ’ ό,τι έπρεπε. Ο ρυθμός μας είναι πάντως ανταγωνιστικός».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles