spot_img

Alonso: «Αξίζαμε νίκη πιο πολύ από κάθε άλλη ομάδα»

Ο Fernando Alonso μίλησε για την πεποίθησή του πως αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει αγώνα στη Formula 1 το 2023, αυτή ήταν η Aston Martin.

Ο Fernando Alonso «ξαναχτυπά» λίγο πριν «εκπνεύσει» το 2023. Ο Ισπανός έπειτα από μία άκρως θετική πρώτη σεζόν με την Aston Martin βάζει πλώρη για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Σε μία σεζόν με σκαμπανεβάσματα, ο Ισπανός τερμάτισε στην 4η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών με 206 βαθμούς, ενώ ανέβηκε 8 φορές στο βάθρο. Ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει νίκη, την οποία, τουλάχιστον στη Formula 1, αγνοεί από το Grand Prix Ισπανίας του 2013.

Μιλώντας για τη σεζόν που πέρασε, ο Alonso πιστεύει ακράδαντα πως η Aston Martin άξιζε πολλά περισσότερα απ’ όσα κατέκτησε.

«Η νίκη ήταν εφικτή φέτος. Πιθανότατα στο Μονακό ήμασταν πιο κοντά στη νίκη από κάθε άλλο αγώνα. Ίσως η επιλογή ελαστικών μας ή κάτι τέτοιο θα έκανε τη διαφορά. Ίσως επίσης και στο Ζάντβορτ αν ήμασταν σε διαφορετική θέση. Είχαμε ευκαιρίες φέτος και πιστεύω πως αξίζαμε τη νίκη περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα».

Ακούστε την τελευταία εκπομπή μας για τη Formula 1 στο 2023 με συζήτηση “hot topics” και προβλέψεις για τη σεζόν του 2024.

Επιπλέον μίλησε για τις προσδοκίες της ομάδας πριν το ξεκίνημα της σεζόν, που άλλαξαν αμέσως μόλις η AMR23 πάτησε πίστα.

«Βλέπω μόνο θετικά, ακόμα και από τις δυσκολίες που είχαμε. Είναι μέρος του παιχνιδιού όλα. Ξεκινήσαμε τη σεζόν με ένα μονοθέσιο που ήταν απρόσμενα γρήγορο. Ακόμη και για εμάς το βήμα που κάναμε σε σχέση με πέρυσι ήταν μια μεγάλη έκπληξη. Έτσι βρεθήκαμε μάλλον σε μία τέτοια ανταγωνιστική θέση την οποία δεν περιμέναμε».

Θα καταφέρει η Aston Martin το 2024 να δημιουργήσει ένα μονοθέσιο για να επιστρέψει στις νίκες ο Fernando Alonso;

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles