spot_img

Alonso: «Χάνουμε 3 δευτερόλεπτα στις ευθείες»

Μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών του GP Ρωσίας, ο Fernando Alonso δήλωσε πως το μονοθέσιο χάνει 3 δευτερόλεπτα στις ευθείες.

Ο Ισπανός οδηγός της McLaren θα εκκινήσει από την 15η θέση, καθώς ένας τελευταίος γρήγορος γύρος στο τέλος του Q1, τον έφερε μέσα στους πρώτους 15.

Στο Q2, έμεινε στη 15η θέση, με τον ίδιο να λέει πως το μονοθέσιο συμπεριφέρθηκε εξαιρετικά, αλλά τα παράπονα για την απόδοση του κινητήρα ήταν πολλά.

«Είναι απίστευτο το πόσο χάνουμε στις ευθείες. Νομίζω ήταν 1.3s στο πρώτο κομμάτι και είναι μόνο μία στροφή και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα εκεί. Στις ευθείες χάνουμε 2.5-3 δευτερόλεπτα εδώ, ωστόσο ήταν κάτι που το περιμέναμε. Όμως, όταν έρχονται οι κατατακτήριες, πάντα θες κάτι παραπάνω».

Όσο για την απόδοση του στις κατατακτήριες, ο Alonso είπε:

«Νομίζω πως βασικά ήταν οι τέλειες κατατακτήριες δοκιμές. Ο γύρος του Q1 είναι δύσκολο να επαναληφθεί. Στο Q2 έκανα μερικά λάθη, οπότε κρατάω τη προηγούμενη επίδοση».

Ωστόσο για τον αγώνα, ο Alonso πιστεύει πως θα είναι μια επανάληψη του Μπαχρέιν, κάτι το οποίο θα συνεχιστεί και στους επόμενους αγώνες.

Όμως, αν δούμε το τελευταίο κομμάτι, η McLaren ήταν ταχύτερη από πολλά μονοθέσια, κάτι που σημαίνει πως το σασί είναι αρκετά καλό.  

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles