spot_img

Απογοητευμένος από τις κατατακτήριες ο Hamilton

O Lewis Hamilton πιστεύει πως ο ίδιος και η ομάδα του έχει πολλή δουλειά να κάνει ενόψει του αυριανού αγώνα.

Ο Βρετανός, βρέθηκε στη 4η θέση στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Ρωσίας και ήταν 0.5s πίσω από τον poleman Sebastian Vettel. Ο Hamilton δυσκολεύτηκε πολύ, ιδιαίτερα στο τελευταίο κομμάτι που έχασε πολύ χρόνο.

«Απλά δεν ήμουν αρκετά γρήγορος σήμερα. Πρέπει να δούμε το γιατί. Αύριο θα τα παίξουμε όλα για όλα. Έχανα μισό δευτερόλεπτο στο τελευταίο κομμάτι. Οπότε, έχουμε δουλειά να κάνουμε. Εκεί έγιναν όλα τα λάθη. Κάναμε μερικές αλλαγές και δούλεψαν, αλλά και πάλι ήταν πολύ δύσκολα[στο τελευταίο κομμάτι]».

Για τον αυριανό αγώνα, ο Hamilton λέει πως η Ferrari είναι ταχύτερη, όμως ο ίδιος δεν φαίνεται πολύ αισιόδοξος.

«Η Ferrari ήταν ταχύτερη σήμερα, αλλά και σε ρυθμό αγώνα, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα είμαστε αύριο. Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε έναν πραγματικό αγώνα. Είναι κρίμα, καθώς σήμερα δεν έκανα το μέγιστο. Κανονικά είμαι πολύ ταχύτερος απ’όσο ήμουν σήμερα, οπότε πρέπει να δουλέψω και να δω τι πρέπει να κάνω. Φυσικά ο στόχος μου είναι να πάω πιο μπροστά, αλλά ο ρυθμός αγώνα μου τη Παρασκευή ήταν κακός, οπότε ελπίζω να αλλάξει αυτό. Είναι μόνο ένα pit-stop o αγώνας, είναι πολύ απλός αγώνας, αλλά θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ στον αγώνα αύριο».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles