spot_img

Alonso: «Δύσκολο να καταλάβεις τι συμβαίνει»

O Fernando Alonso ήταν πολύ χαρούμενος με ένα ακόμη βάθρο στη φετινή σεζόν της F1, το οποίο κατέκτησε παρά την επαφή στον 57ο γύρο.

Το Grand Prix Αυστραλίας, ακόμα και μέσα από το χάος του, ανέδειξε τη σταθερότητα του Fernando Alonso στις κορυφαίες θέσεις. Ο Ισπανός οδηγός έφερε, έστω και επεισοδιακά, την Aston Martin για τρίτο αγώνα στην 3η θέση της κατάταξης και ανέβηκε στο βάθρο. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας για τη βρετανική ομάδα, που είδε τον Lance Stroll να τερματίζει τελικά στην 4η θέση και έτσι βρίσκεται στη 2η θέση του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών.

Μετά το τέλος του αγώνα o Alonso ήταν αρκετά κεφάτος στις πρώτες δηλώσει του.

«Σήμερα βιώσαμε ένα συναισθηματικό roller coaster. Πολλά πράγματα έγιναν στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά και στο τέλος του. Το τελευταίο μισάωρο ήταν δύσκολο να κατανοήσεις τι συνέβαινε. Ο αγώνας ήταν καλός για εμάς όσον αφορά την ταχύτητα. Οι Mercedes ήταν πολύ γρήγορες και έκαναν καταπληκτική δουλειά σήμερα. Δεν μπορούσαν να τις πλησιάσω αρκετά και είμαι ευχαριστημένος με την 3η θέση. Η πρώτη κόκκινη σημαία μας βοήθησε, όταν ο George Russell και ο Carlos Sainz μπήκαν στα pit αλλά η δεύτερη προφανώς δεν ήταν καλή, με εκείνο το συμβάν, αλλά και πάλι σταθήκαμε τυχεροί και είχαμε την ευκαιρία να δούμε την καρό σημαία από την 3η θέση. Πήραμε την 3η και την 4η θέση και ήταν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα για την ομάδα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #110 για τον κόσμο της Formula 1. 

 

Στη συνέχεια ο Alonso ρωτήθηκε για το τι περιμένει στο υπόλοιπο της σεζόν, μετά τα τρία βάθρα στη σειρά, και απάντησε.

«Θα έλεγα να βρεθούμε λίγο ψηλότερα στο βάθρο. Μετά τις τρεις 3ες θέσεις ας πάμε τουλάχιστον για τη 2η θέση».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles