spot_img

Alonso: «Έκπληξη η απόδοση στον αγώνα»

Ο Fernando Alonso, μετά το GP Αυστραλίας δήλωσε πως έκανε έναν από τους καλύτερους αγώνες στη ζωή του, με τη βελτίωση του μονοθεσίου να είναι εμφανής.

Ο οδηγός της McLaren βρισκόταν στη 10η θέση για σχεδόν ολόκληρο τον αγώνα, όταν αντιμετώπισε πρόβλημα με την ανάρτηση που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει. Ο Ισπανός, έδινε μια εξαιρετική μάχη με τον Esteban Ocon, με τον Γάλλο να τον περνάει εν τέλει.

Ο Alonso μετά τον αγώνα δήλωσε:

«Ήταν μεγάλη έκπληξη το γεγονός πως ήμασταν στους βαθμούς με ένα μη ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Έκανα μάλλον έναν από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου. Λίγες φορές είχα στη ζωή μου τόσο κακό μονοθέσιο. Έπρεπε να κάνω τρομερή εξοικονόμηση καυσίμου, πράγμα που με έκανε να πηγαίνω 1 δευτερόλεπτο πιο αργός σε κάθε γύρο. Ήταν μεγάλη έκπληξη που μαχόμασταν τόσο ψηλά στη κατάταξη».

Ο Ισπανός οδηγός της McLaren συνέχισε λέγοντας πως οι επόμενοι αγώνες θα είναι ακόμη πιο δύσκολοι για την Βρετανική ομάδα.

«Η 13η θέση στις κατατακτήριες και το να μαχόμαστε για βαθμούς θα είναι σχεδόν αδύνατο στους επόμενους αγώνες. Το ξαναείπα τις προηγούμενες ημέρες. Αυτή η πίστα είναι πολύ δύσκολη. Είναι στενή, έχει αναπηδήσεις και χρειάζεσαι εμπειρία. Η θέση μας στους επόμενους αγώνες θα είναι χαμηλότερη, οπότε πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα αν θέλουμε να προλάβουμε τα χειρότερα».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles