spot_img

Alonso: «Λατρεύω τη πρόκληση του Portimao, θέλω βαθμούς»

Ο Fernando Alonso δηλώνει ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στη πίστα του Portimao και δηλώνει έτοιμος για τον τρίτο αγώνα του 2021.

Ο Ισπανός έχει ξεκινήσει αρκετά μουντά την αγωνιστική σεζόν στην επιστροφή του στην F1. Στο Μπαχρέιν εγκατέλειψε τον αγώνα ενώ ήταν εκτός βαθμών, παρά το γεγονός πως πέρασε στο Q3 στις κατατακτήριες. Στον αγώνα της Imola ήταν σταθερά εκτός βαθμών, όμως η ποινή που δέχθηκε ο Kimi Raikkonen τον έφερε στην 10η θέση.

Διαβάστε επίσης: Ολική ανατροπή στο Ελληνικό Πρωτάθλημα F1

Σίγουρα η εμφάνιση που είχε δεν ήταν αντάξια βαθμών, όμως κατάφερε να ξεκινήσει το σκοράρισμα στο 2021. Η Alpine επιπλέον έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα αναβαθμίσεων, με το οποίο θέλει να μπει για τα καλά στη μάχη για την 3η θέση.

Τώρα ο Alonso μιλάει για τον τρίτο αγώνα της σεζόν στη πίστα του Portimao, την οποία δεν γνωρίζει σχεδόν καθόλου.

Θα είναι μια τελείως διαφορετική πρόκληση. Ο αγώνας στο Portimao δεν θα έχει καμία σχέση με αυτόν στο Μπαχρέιν και την Imola. Το σιρκουί είναι άκρως διασκεδαστικό στην οδήγηση με τα μοντέρνα μονοθέσια της F1 και τις εναλλαγές υψομέτρου. Έχω οδηγήσει την πίστα μόνο μια φορά σε βρόχινες συνθήκες. Οπότε θα πρέπει να περάσω από μια διαδικασία εκμάθησης της πίστας. Αλλά λατρεύω τις νέες προκλήσεις. Θέλουμε να πάρουμε ακόμα περισσότερους βαθμούς αυτό το σαββατοκύριακο.

Μην χάσετε σήμερα στις 18:00μμ την εκπομπή “Slipstream” με το Preview του GP Πορτογαλίας. 

Άκρως ενθουσιασμένος είναι και ο Esteban Ocon σχετικά με τον επερχόμενο αγώνα στην Πορτογαλία.

Μπορώ να πω πως το Portimao είναι από τις πιο διασκεδαστικές πίστες να τις οδηγείς. Έχει εξαιρετικούς συνδυασμούς στροφών. Είναι μια καταπληκτική πίστα και ανυπομονώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα καταφέρει η Alpine να συνεχίσει στο ίδιο μομέντουμ και να κατακτήσει ακόμα περισσότερους βαθμούς στο 2021; Ποιος από τους δύο οδηγούς θα επικρατήσει στη μεταξύ τους μονομαχία;

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles