spot_img

Alonso: «Μπορώ να κυριαρχήσω όπως ο Verstappen»

Ο Fernando Alonso της Aston Martin ανέφερε πως μπορεί ο Max Verstappen να κυριαρχεί στη σημερινή Formula 1 όμως μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο.

Στη φετινή σεζόν της Formula 1 o Max Verstappen σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ο Ολλανδός οδηγός μετρά εννέα συνεχόμενες νίκες και στο επερχόμενο Grand Prix Ιταλίας στις 1-3 Σεπτεμβρίου, μπορεί να θέσει ένα νέο ρεκόρ στο σπορ. Οι επιτυχίες του είναι σχετικά πρωτόγνωρες, καθώς η Red Bull Racing έχει όλα όσα χρειάζεται για να κερδίσει όλα τα Grand Prix στο 2023. Τελευταία φορά που μια ομάδα μπορούσε να το καταφέρει αυτό ήταν η Mercedes-AMG το 2016 και η McLaren το 1988. Αμφότερες δεν το κατάφεραν.

Ωστόσο υπάρχουν οδηγοί που πιστεύουν πως μπορούν να έχουν τις ίδιες επιτυχίες με τον Φερστάπεν. Μετά τον αγώνα της Formula 1 στην Ολλανδία, ο Fernando Alonso ρωτήθηκε αν αυτός ή ο Lewis Hamilton θα μπορούσαν να έχουν μια περίοδο κυριαρχίας όπως ο Φερστάπεν τώρα.

«Πιστεύω πως αν κερδίζεις με τέτοιο κυρίαρχο τρόπο σε οποιοδήποτε σπορ είναι πολύ περίπλοκο. Για να είμαστε στο επίπεδό του πρέπει να έχουμε τεράστια αυτοπεποίθηση ως οδηγοί. Πιστεύω πως μπορώ να κυριαρχήσω όπως ο Verstappen στη Formula 1. Δεν γνωρίζω αν ο Lewis μπορεί να το κάνει, αλλά εγώ ναι, σίγουρα. Πρέπει να έχεις τη διάθεση, πρέπει να βρεθείς σε μια κατάσταση να γίνεις ένα με το μονοθέσιό σου. Πιστεύω πως στο Ζάντβορτ ήμουν στα καλύτερά μου, έδωσα το 100% των δυνατοτήτων μου, όμως στο Σπα δεν ήμουν τόσο καλός ή στην Αυστρία. Πάντα ως οδηγός νιώθεις πως μπορείς να βελτιωθείς και δεν είσαι ποτέ 100% ευχαριστημένος με τον εαυτό σου».

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ολλανδίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles