spot_img

Sainz: «Έχουμε το έκτο ταχύτερο μονοθέσιο»

Ο Carlos Sainz της Scuderia Ferrari έκανε μια μεγάλη παραδοχή για την ομάδα του και το μονοθέσιο που οδηγεί παρά το θετικό αποτέλεσμα στην Ολλανδία.

Το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν της Formula 1 δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Scuderia Ferrari. Ο Carlos Sainz στο GP Ολλανδίας είχε σωστή στρατηγική και βρέθηκε πέμπτος δίνοντας πολλές μάχες. Ο Charles Leclerc από τη μεριά του εγκατέλειψε έπειτα από ζημιά που αποκόμισε στον εναρκτήριο γύρο από την επαφή του με τον Oscar Piastri.

Ο Sainz παρά το γεγονός πως ήταν χαρούμενος με το αποτέλεσμα που πήρε έκανε μια μεγάλη παραδοχή για τη Ferrari.

«Στην Ολλανδία πήραμε όλες τις σωστές αποφάσεις εκτός από το πρώτο pit-stop. Έπρεπε να μπούμε για αλλαγή ελαστικών στον πρώτο γύρο. Στην αρχή με τη βροχή είχαμε καλό ρυθμό όμως όσο εξελίχθηκε ο αγώνας μείναμε πίσω. Επιτέθηκα αρκετά, αμύνθηκα επίσης πολύ στον αγώνα. Η αλήθεια όμως είναι πως όταν ο αγώνας είχε ισορροπηθεί, ήμασταν στο πουθενά».

Ο Sainz είχε πολλά παράπονα από την ταχύτητα της SF-23 καθώς στο Ζάντβορτ ήταν πίσω σε απόδοση ακόμη και από ομάδα που δεν το περίμενε.

«Μπορώ να πω πως βλέποντας την Alpine, είμαστε η έκτη ταχύτερη ομάδα. Γνωρίζαμε πως θα υστερούμε στον αγώνα και έπρεπε να αφοσιωθούμε στο να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Στο τέλος είχα χρησιμοποιημένο σετ ενδιάμεσης γόμας ελαστικών και κατάφερα να κρατήσω πίσω μου τον Hamilton. Ειλικρινά, η 5η θέση δεν ήταν στα χαρτιά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα».

Μην χάσετε απόψε στις 20:30 την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix. Πατήστε στο παρακάτω βίντεο ή στο link εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles