spot_img

Alonso: «Νιώθω πολύ δυνατό το μονοθέσιο»

Ο Fernando Alonso εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη που έχει, προς το παρόν, το τριήμερο του GP Σαουδικής Αραβίας.

Η Aston Martin αναμένεται να έχει ένα μονοθέσιο στην πρώτη σειρά εκκίνησης του αγώνα στην πίστα της Τζέντα. Ο Fernando Alonso σημείωσε τον 3ο χρόνο στις κατατακτήριες του GP Σαουδικής Αραβίας, ενώ κέρδισε μία θέση μετά την ποινή 10 θέσεων του Charles Leclerc. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που η βρετανική ομάδα πετυχαίνει κάτι τέτοιο στη σύγχρονη ιστορία της στη Formula 1.

Μετά τη λήξη των κατατακτηρίων δοκιμών του GP Σαουδικής Αραβίας, ο Fernando Alonso ήταν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα που πέτυχε.

«Μέχρι τώρα το τριήμερο είναι καλό για εμάς. Οι κατατακτήριες δοκιμές ήταν το αδύνατο σημείο μας στο Μπαχρέιν, όμως σήμερα το μονοθέσιο φάνηκε να έχει πολύ καλή απόδοση στον ένα γύρο. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αύριο (αγώνας). Προφανώς ο Charles (Leclerc) έχει ποινή, επομένως θα είμαστε στην πρώτη σειρά εκκίνησης, κάτι που είναι καταπληκτικό».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #109 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν. 

Ο Ισπανός ρωτήθηκε για το ρυθμό αγώνα της Aston Martin στην πίστα της Τζέντα και ήταν χαρούμενος.

«Είμαστε αισιόδοξοι, νομίζω πως η διαφορά χθες (Παρασκευή) στην προσομοίωση αγώνα επηρεάστηκε λίγο από την κίνηση στην πίστα, όμως ένιωθα πως το μονοθέσιο ήταν πολύ δυνατό. Ακόμα το δυνατό σημείο αυτού του μονοθεσίου είναι ο ρυθμός του στον αγώνα και ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται στα ελαστικά. Γενικότερα οι Κυριακές είναι για εμάς καλύτερες από τα Σάββατα, επομένως είναι πολύ καλό που βρισκόμαστε στην πρώτη σειρά εκκίνησης».

Ο Fernando Alonso θα εκκινήσει από τη 2η θέση στο GP Σαουδικής Αραβίας για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, επαναλαμβάνοντας την αντίστοιχη επίδοση που είχε στις περσινές κατατακτήριες του GP Καναδά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles