spot_img

Alonso: «Θέλω να αγωνιστώ στους καλύτερους αγώνες του κόσμου»

Ο Fernando Alonso ετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα του 2018, ενώ τώρα δηλώνει πως το Indy 500 και η Daytona είναι μόνο η αρχή.

Η αγωνιστική σεζόν ξεκινάει αρκετά νωρίς για τον Fernando Alonso το 2018. Ο Ισπανός οδηγός της McLaren στην F1, θα φορέσει τα χρώματα της United Autosports και αυτό το σ/κ, θα κάνει το ντεμπούτο του στις 24H της Daytona, οδηγώντας το #23 Ligier LMP2.

Τώρα ο Alonso ανυπομονεί να ξεκινήσει ο αγώνας, δηλώνει ενθουσιασμένος που θα έχει τόσους σπουδαίους οδηγούς για αντιπάλους, ενώ είναι ακόμα στην αρχή.

Τώρα, έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου, να μπω στο αγωνιστικό πνεύμα και να αγωνιστώ με τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου. Είναι μια πολύ καλή προετοιμασία και ένα εξαιρετικό ζέσταμα για τη νέα σεζόν της F1.

Οι φήμες όμως πως θα αγωνιστεί στο Le Mans με την Toyota, δεν έχουν σταματήσει, με τον ίδιο να παίρνει θέση επί του θέματος.

Είναι ένα από τα πράγματα που θέλω να κάνω.  Θέλω να αγωνιστώ στους καλύτερους αγώνες του κόσμου και το Le Mans είναι στην κορυφή. Και μία ημέρα θα το κάνω, θα αγωνιστώ εκεί. Εάν αυτή η ημέρα είναι φέτος ή όχι, μένει να το μάθουμε.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles