spot_img

Ανακοίνωση για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1

Οι διοργανωτές για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 αποφάσισαν μαζί με τους οδηγούς να ακυρωθούν τα αποτελέσματα από τον αγώνα του Red Bull Ring.

Το GP Αυστρίας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο με τους 20 οδηγούς έτοιμους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Όμως ο διακομιστής (server) του παιχνιδιού F1 2019 για το PS4 δεν μας επέτρεψε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, με πολλούς οδηγούς να αντιμετωπίζουν προβλήματα σύνδεσης. Οι κατατακτήριες ήταν ένα θρίλερ με πολλές ανατροπές, όμως έπρεπε να δημιουργηθεί ένα νέο lobby για τον αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο, έχοντας τα αποτελέσματα από τις κατατακτήριες, θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε και πάλι τη διαδικασία του αγώνα.

Δυστυχώς όμως, η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας και η τεχνολογία τέθηκε εναντίον μας. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με πολλά προβλήματα σύνδεσης των οδηγών λόγω του server και ακόμα και στα αποτελέσματα το παιχνίδι δεν μπορούσε να βγάλει νόημα, αλλάζοντας θέσεις σε οδηγούς.

Οι διοργανωτές, μαζί με τους οδηγούς αποφάσισαν ομόφωνα να ακυρώσουν τα αποτελέσματα του GP της Αυστρίας λόγω προβλημάτων που δεν ήταν στο χέρι μας και να συνεχιστεί το πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή, 24 Μαΐου με το GP Ιταλίας, στη πίστα της Monza. Ήδη βρισκόμαστε σε ένα θετικό στάδιο ώστε να αποτρέψουμε ανάλογες καταστάσεις, ώστε να διασφαλίσουμε το καλύτερο περιβάλλον τόσο για τους οδηγούς, αλλά και εσάς, τους θεατές. Επιπλέον, θα αποφασιστεί σύντομα η τύχη του GP Αυστρίας για το πότε και αν θα διεξαχθεί, καθώς το πρόγραμμα του πρωταθλήματος είναι πολύ στενό.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ζητάμε συγγνώμη από τους οδηγούς και τους θεατές για το γεγονός πως δεν μπορέσαμε να προσφέρουμε το θέαμα που όλοι θα θέλαμε, όμως όταν το πρόβλημα δεν είναι στα χέρια μας, δυστυχώς είναι πολύ λίγα αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Σας περιμένουμε για τον επόμενο αγώνα στην Monza, όπου θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Με εκτίμηση,

Οι διοργανωτές Automotonews.gr και F1racingnews.gr.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles