spot_img

Mercedes: «Ο Vettel δεν είναι στην ατζέντα μας»

Ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, παραδέχθηκε πως δύσκολα η πόρτα θα ανοίξει στην Mercedes για τον Sebastian Vettel. Ο 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής μπορεί να αποτελεί ένα ισχυρό χαρτί για το τμήμα μάρκετινγκ, όμως η ομάδα του Brackley δεν θέλει να χαλάσει τις ισορροπίες της.

Ο Vettel θα αποχωρήσει από την Ferrari στο τέλος του 2020, έπειτα από την άδοξη προσπάθεια να ανανεώσει με την ομάδα και πλέον είναι με τη πλάτη στον τοίχο. Το μέλλον του μοιάζει δυσοίωνο στο σπορ, μιας και η μόνη θεωρητικά κενή θέση είναι στην Renault, όμως ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείουμε τίποτα στην Formula 1.

Τα τελευταία σενάρια και κυρίως μια μερίδα οπαδών θέλει να δει τον Vettel στην Mercedes, όμως ο Wolff και η Mercedes έχουν διαφορετικά πλάνα για την γερμανική ομάδα.

Φυσικά ένας Γερμανός οδηγός σε μια γερμανική ομάδα δημιουργεί  μια πολύ δυναμική ιστορία μάρκετινγκ. Ωστόσο, στην Mercedes είμαστε αφοσιωμένοι στις επιτυχίες, όμως φυσικά ο Sebastian είναι ένας πολύ καλός οδηγός. Η επιλογή του Vettel είναι στο τραπέζι, όμως πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε και με τον George Russell. Όμως, τίποτα από αυτά δεν προηγείται στην ατζέντα, διότι θέλουμε να επικεντρωθούμε στους υπάρχοντες οδηγούς μας. Ο Sebastian είναι κάποιος που κινεί τα νήματα. Μπορεί να αποφασίσει ο ίδιος αν θέλει να σταματήσει ή να πάει σε άλλη ομάδα. Υπάρχουν ακόμα πολύ ενδιαφέρουσες ομάδες να πάει.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μπορεί οι ομάδες της F1 να βιάζονται να κάνουν ανακοινώσεις σχετικά με τους οδηγούς τους για το 2021. Όμως, ο Wolff τόνισε πως στην Mercedes δεν βιάζονται να ανακοινώσουν νέες συμφωνίες με τους οδηγούς τους.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles